Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Labková patrola Rubble Plávajúce figúrky

Zobraziť katalóg
Labková patrola Rubble Plávajúce figúrky
Hračka do vody – naťahovacia, pre deti vo veku 3+
Kód:  HRAkn0658a Produktové číslo:  ASRT778988657942
Labková patrola Rubble Plávajúce figúrky Predaj skončil

Labková patrola Rubble Plávajúce figúrky

Jeden z kamarátov z Labkovej patroly psíkov záchranárov milovaných deťmi po celom svete. Zavalitý psík Rubble je žltý pohodár, ktorý sa vody nebojí. Vo vani svojmu detskému kamarátovi pomôže s kúpaním. Keď ho dieťa natiahne, ukáže mu, ako perfektne vie plávať. Naťahovacia plastová figúrka Rubble tak pomôže premeniť povinné umývanie na príjemnú zábavu. Vyrobené z kvalitného plastu.

Kľúčové vlastnosti hračky do vody Labková patrola Rubble

  • Naťahovacia plastová figúrka psíka Rubble
  • S Rubble je kúpanie zábava vo vani aj bazéne
  • Dizajn inšpirovaný známym animovaným seriálom
  • Vhodné pre deti od 3 rokov
 
 

Parametre a špecifikácia

Poznáte z
Labková patrola Hotovo!

Poznáte z

Poznáte z
Labková patrola Hotovo!
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Labková patrola Rubble Plávajúce figúrky Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tlapková patrola Rubble Plavající figurky. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Wasserspielzeug Paw Patrol Rubble. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Wasserspielzeug Paw Patrol Rubble. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Mancs őrjárat Rubble úszó figura.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií