Ľadové kráľovstvo - Elsa a ľadový kryštál (1/3)

Zobraziť katalóg
Ľadové kráľovstvo - Elsa a ľadový kryštál (1/3)
5 1 hodnotení
Bábika – s kryštálom, ak sa pohladí kryštál, bábika začne spievať
Kód:  HRAa10768 Produktové číslo:  0039897462998 Stránky výrobcu
Ľadové kráľovstvo - Elsa a ľadový kryštál (1/3) Predaj skončil

Ľadové kráľovstvo - Elsa a ľadový kryštál (1/3)

Zamilovala si vaša dcérka rozprávku Ľadové kráľovstvo? Tak to ju určite poteší bábika Elsa a jej čarovný ľadový kryštál, ktorý svieti a dokáže spolupracovať s bábikou. Ak pohladíte kryštál, bábika začne spievať. Elsa po stlačení prívesku na náhrdelníku tiež svieti kúzelnými farbami. Pri hraní s bábikou budú deti rozvíjať svoj hudobný sluch, komunikačné schopnosti, fantáziu a motoriku. Hračka je vhodná pre deti od 3 rokov.  

Kľúčové vlastnosti

  • Elsa vie 40 fráz, spieva a svieti
  • Ľadový kryštál, ktorý spolupracuje s bábikou
  • Nočný režim ľadového kryštálu pre ľahké zaspávanie detí
  • AAA batérie súčasťou balenia
  • Veľa zábavy pre deti už od 3 rokov

Nočný režim

Zaspávajú vaše deti jedine pri rozsvietenom svetle? Tak to určite uvítate nočný režim, ktorý môžete nastaviť na ľadovom kryštále princeznej Elsy. Pri nočnom režime svieti ľadový kryštál mäkkými farbami na dobu asi 8 minút, deti krásne zaspia a kryštál sa automaticky vypne.  

Parametre a špecifikácia

Poznáte z
Frozen (Ľadové kráľovstvo) Hotovo!
Druh
Bábiky Hotovo!

Poznáte z

Poznáte z
Frozen (Ľadové kráľovstvo) Hotovo!

Druh

Druh
Bábiky Hotovo!
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, prosím jak je panenka velká? Děkuji

Dobrý deň, spieva a rozpráva táto babika aj v slovenskom jazyku? Ďakujem za odpoveď

Dobrý den, nikde v popisu tohoto zboží jsem nenašla v jakém je panenka jazyce. Vzhledem k distribuci pro ČR bych očekávala češtinu, ale pro jistotu bych ráda věděla. Je to celkem podstatna informace, nerozumím proč není veřejně dostupna a ne na dotaz.

Dobrý den, mám stejný dotaz jako je tu již položen. Jaký je mezi panenkami rozdíl a jakou řečí panenka zpívá (resp. zda jde nastavit i čeština). Děkuji za odpověď

Diskusia a poradňa k Ľadové kráľovstvo - Elsa a ľadový kryštál (1/3)
Príslušenstvo pre Ľadové kráľovstvo - Elsa a ľadový kryštál (1/3) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ledové království - Elsa a ledový krystal (1/3). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Disney Frozen Puppe - Elsa mit Schneeflocke. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Disney Frozen Puppe - Elsa mit Schneeflocke. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Jágvarázs - Elsa és jégkristály (1/3).
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií