Emise pro AP+ v app - všechny segmenty P&G MS v hokeji_CZ

Ľadové kráľovstvo - Klasická bábika Elsa

Zobraziť katalóg
Ľadové kráľovstvo - Klasická bábika Elsa
5 2 hodnotení
Bábika pre dievčatá, odporúčaný vek od 3 rokov
Kód:  HRAa6269a Produktové číslo:  ASRT5010994945206
Ľadové kráľovstvo - Klasická bábika Elsa Predaj skončil

Ľadové kráľovstvo - Klasická bábika Elsa

Nebojácna a večne optimistická Anna sa vydáva na ľadovú výpravu v sprievode drsného horala Kristoffa a jeho verného soba Svena s cieľom nájsť svoju sestru Elsu, ktorej ľadové kúzla uväznili kráľovstvo Arendelle do večnej zimy. Na svojej púti sa Anna a Kristoff stretávajú s podmienkami, ktoré si nezadajú s najvyššími veľhorami sveta, mýtickými trollov a humorným snehuliakom Olafom. Dokáže si Anna poradiť v Ľadovom kráľovstve a nájsť svoju sestru včas?

Set Princezná Elsa predstavuje nádherne spracovanú bábiku z obľúbenej Disney rozprávky Ľadové kráľovstvo, ktorú si vaša malá princezná hneď zamiluje a užije si s ňou hodiny výbornej zábavy. Oblečená je do svojich klasických filmových šiat a prekrásnych nazúvacích topánok.

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48 / ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa slovenskej legislatívy. Je vyhlásenie o zhode CE.

Parametre a špecifikácia

Vhodné od
3 rokov Hotovo!
Poznáte z
Frozen (Ľadové kráľovstvo) Hotovo!
Druh
Bábiky Hotovo!

Čo musíte vedieť

Vhodné od
3 rokov Hotovo!

Poznáte z

Poznáte z
Frozen (Ľadové kráľovstvo) Hotovo!

Druh

Druh
Bábiky Hotovo!
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Prosím vás aká je bábika veľká?

Diskusia a poradňa k Ľadové kráľovstvo - Klasická bábika Elsa
Príslušenstvo pre Ľadové kráľovstvo - Klasická bábika Elsa Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ledové království - Klasická panenka Elsa. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Ice Kingdom - Klassische Puppe Elsa. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Ice Kingdom - Klassische Puppe Elsa. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Ice Királyság - Classic baba Elsa.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií