Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Ľadové kráľovstvo - Podlahové puzzle

Zobraziť katalóg
Ľadové kráľovstvo - Podlahové puzzle
24 dielikov, odporúčaný vek od 4 rokov
Kód:  HRAa6226 Produktové číslo:  4005556054381
Ľadové kráľovstvo - Podlahové puzzle Predaj skončil

Ľadové kráľovstvo - Podlahové puzzle

Anna a Elsa z rozprávky Ľadové kráľovstvo sú obľúbenými hrdinkami nejednej malé i väčšie dievčatá. Podlahové puzzle s ich motívom preto zaručene nadchne dievčatká všetkých vekových kategórií. O to viac, že puzzle po zložení meria celých 50 × 70 centimetrov! Jednotlivé dieliky sú veľké, takže je dobre uchopia i malé deti, as trochou počiatočné pomoci rodičov si samé zostaví zaujímavý obrázok. Užite si s rodinou veľa zábavy, pri ktorej sa vaše deti naučia nielen kreatívnemu mysleniu, ale aj trpezlivosti.

hlavné prednosti

  • Veľké rozmery po zložení: 50 × 70 cm
  • 24 dielikov
  • kvalitné spracovanie
  • Populárna motív rozprávky Ľadové kráľovstvo

Parametre a špecifikácia

Poznáte z
Frozen (Ľadové kráľovstvo) Hotovo!
Druh
Puzzle Hotovo!

Poznáte z

Poznáte z
Frozen (Ľadové kráľovstvo) Hotovo!

Druh

Druh
Puzzle Hotovo!
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Ľadové kráľovstvo - Podlahové puzzle Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ravensburger Ledové království - Podlahové puzzle. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Ravens Ice Kingdom - Boden Puzzle. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Ravens Ice Kingdom - Boden Puzzle. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Ravensburger Ice Királyság - Floor puzzle.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií