PET AD homeoffice

Ľadové kráľovstvo - Spievajúca Elsa

Zobraziť katalóg
Ľadové kráľovstvo - Spievajúca Elsa
4,7 11 hodnotení
Bábika odporúčaný vek od 3 rokov
Kód:  HRAa5640 Produktové číslo:  039897963785 Stránky výrobcu
Ľadové kráľovstvo - Spievajúca Elsa Predaj skončil

Ľadové kráľovstvo - Spievajúca Elsa

Bábika Spievajúca Elsa z Ľadového kráľovstva nádherné svietiace šaty a mikrofón. Spieva a dievčatá od 3 rokov môžu spievať s ňou, alebo si zahrať na rozprávku Ľadové kráľovstvo. Keď priložíš mikrofón k Else, tak princezná začne spievať. A keď začneš do mikrofónu spievať ty, Elsa prestane, aby si mohla spievať sama len s hudbou. Spievajúca Elsa karaoke ti prinesie veľa radosti.

Čo ponúka bábika Elsa:

  • Je vysoká 35 cm a jej modré šaty svietia
  • Má mikrofón a neodolateľne spieva
  • Dievčatá od 3 rokov môžu spievať s ňou
  • Hru na rozprávku Ľadové kráľovstvo

Spoločné spievanie so žiariaco snehovou Elsou

Bábika Spievajúca Elsa zaistí vašej dcére alebo vnučke už od 3 rokov hodiny zábavy. Stane sa jej nerozlučnou spoločníčkou pri karaoke alebo hre na rozprávku Ľadové kráľovstvo. Môžete tiež usporiadať detskú karaoke párty s bábikou Elsou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chci se zeptat zda tato panenka zpívá i česky? Děkuji

Kdy bude skladem?děkuji

Dobrý den, koupila jsem u vás panenku - Panenka Ledové království Zpívající Elsa (obj.č. 158173341). Potřebovala bych vědět, zda má mikrofon zesilovat zvuk zpívajícího? Nejsem si jistá, zda náš mikrofon funguje správně, protože když do něj dcera zpívá, tak nijak nereaguje, prostě jako by byl jen atrapa. Pouze když úplně přitiskne ústa a "foukne zvuk" přímo do zvukového otvoru v mikrofonu, tak jakoby trochu zesílí její zvuk s šumem. Myslím, že když to jiní prodejci nazývají "karaoke Elsa", že by měl mikrofon na zvuk reagovat a zesilovat ho jako klasický mikrofon. Proto má také na sobě tlačítko, kterým se zapíná a uvnitř baterky. Prosím tedy o potvrzení, že zřejmě není s našim mikrofonem vše v pořádku a pak bych přistoupila k reklamaci. Předem děkuji za Vaši reakci S pozdravem Hana Zikmundová

Diskusia a poradňa k Ľadové kráľovstvo - Spievajúca Elsa
Príslušenstvo pre Ľadové kráľovstvo - Spievajúca Elsa
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ledové království - Zpívající Elsa. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Ice Kingdom - Singen Elsa. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Ice Kingdom - Énekelt Elsa.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií