AD homeoffice Aplikace

Lahvolam – typ 2

Zobraziť katalóg
Lahvolam – typ 2
5 1 hodnotení
Hlavolam – drevený, odporúčaný vek od 3 rokov
Kód:  HRAif1267 Produktové číslo:  8590228005762 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Lahvolam – typ 2

Stáva sa vám, že sa u vás priateľka dlho neohreje? Alebo máte spolubývajúcich, ktorí vám nedoprajú ani jednu fľašu? Existuje hravé a originálne riešenie, ako tieto problémy vyriešiť. Kúpte si Hlavolam Lahvolam, vďaka ktorému nebude vypitie fľaše tak jednoduché, ako sa na prvý pohľad môže zdať. Tento hlavolam je vhodný pre všetky klasické fľaše vína, ale napríklad aj na fľašu olivového oleja, medoviny, či iného alkoholu.

S týmto hlavolamom zaručene potrápite svoje mozgové závity, a navyše si precvičíte jemnú motoriku, pamäť, koncentráciu a trpezlivosť zábavnou formou.

Hlavolamom Lahvolam získate

  • Hlavolam vo kvalitnom drevenom prevedení
  • Možnosť zvýšiť si koncentráciu, rozvinúť jemnú motoriku a zlepšiť pamäť
  • Originálny darček, ktorý pobaví

Ako na to?

Hlavolam je zložený z kvalitného pevného dreva a tkaného povrázku. Vašou jedinou úlohou je potom dostať fľašu z hlavolamu von, čo nemusí byť tak jednoduché, ako sa na prvý pohľad môže zdať. Ak by na to však vaša trpezlivosť zo začiatku nestačila, nemusíte sa báť, riešenie hlavolamu je súčasťou balenia.

Odporúčaný vek: od 3 rokov

 
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.


» Všetky logické spoločenské hry

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Lahvolam – typ 2 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lahvolam - typ 2. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Lahvolam - 2. típus.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií