PET PET

Lamaze Black & White - Moje prvé karty

Zobraziť katalóg
Lamaze Black & White - Moje prvé karty
Hryzátko pre najmenších, odporúčaný vek od narodenia
Kód:  QBM007m Produktové číslo:  796714270845
Lamaze Black & White - Moje prvé karty Predaj skončil

Lamaze Black & White - Moje prvé karty

Hryzadlo Lamaze Black & White je skutočne inovatívna hračka v podobe kariet, plných detailov a farieb. Líce kariet je tvorené farebnými písmenami na čiernobielych vzoroch, čo v rámci filozofie Lamaze Black & White kolekcie slúži na podporu vývoja zraku po narodení. Pestrofarebná strana dieťa zaujme v čase, keď už začína rozlišovať farby. Karty pri manipulácii príjemne šuštia a ich rohy sú vybavené hryzadlami, rovnako ako spojenie v tvare kvetinky. Hryzadlá pomáhajú prerezávaniu zúbkov.

Karty sú súčasťou novej čiernobielej kolekcie Lamaze, ktorá je vyvinutá očnými špecialistami. Hlavnou funkciou týchto hračiek je rozvoj zraku bábätka predovšetkým v jeho prvých troch mesiacoch, kedy ešte nerozlišuje farby. Kombinácia čiernobielych kontrastných grafických vzorov zaujme každé novorodeniatko.

Parametre a špecifikácia:

Edícia:

Lamaze Black & White

Vyhotovenie:
Moja prvá karta

Funkcie:
rozvoj zraku
pomáha pri prerezávaní zúbkov

Farebné vyhotovenie:
čierno-biela lícová strana
farebná rubová strana

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Lamaze Black & White - Moje prvé karty
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lamaze Black & White - Moje první karty. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lamaze Black & White - Meine ersten Karten. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lamaze Black & White - Meine ersten Karten. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Lamaze Black & White - Az első kártya.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií