Batman LEGO figúrky

Nahliadnite do sveta Batmana

Súpravy LEGO® Batman ponúkajú unikátne prepojenie filmu, komiksov a kociek. Netopierí muž, ktorého deti dobre poznajú, sa teraz stáva súčasťou kockového sveta. Stavebnica LEGO® Batman zahŕňa figúrky Batmana, Mačaciu ženu a Tučniaka, Batmobil, Batmanovu jaskyňu, a mnoho ďalšieho. Nechajte deti rozvíjať svoju fantáziu a jemnú motoriku so stavebnicami, ktoré predstavujú svet ich obľúbeného superhrdinu.

Bohatá ponuka akčných stavebníc LEGO® Batman

Rad LEGO® Batman má širokú ponuku. Stavitelia majú možnosť poskladať napríklad Batmanovu jaskyňu, LEGO® Batman auto, motorku alebo lietadlo. Samozrejmosťou je potom aj Batmanov spojenec Robin a partnerka Catwoman. Nechýba ani jeho úhlavný nepriateľ LEGO® Joker. Stavebnica obsahuje napríklad aj Jokerovo sídlo alebo jeho vozidlo Notorious.

LEGO Batman Movie stavebnica Batmanova jaskyňa
LEGO Batman Movie Batmobil

Rad LEGO® Batman poteší všetky vekové skupiny

Rad LEGO® Batman je určený pre fanúšikov Batmana každého veku. Jeho súčasťou sú ako jednoduché stavebnice pre mladších staviteľov, tak aj náročnejšie kúsky pre dospelých nadšencov. Rôzne generácie môžu navyše spojiť sily a užiť si množstvo zábavy. Výtvory z kociek LEGO® Batman potom skvelo poslúžia ako hračky alebo originálne dekorácie na poličku.

Batman Lego stavebnica

Stavebnica LEGO® Batman™ rozvíja

Stavebnica LEGO® Batman rozvíja, rovnako ako ostatné rady LEGO®, detskú kreativitu, fantáziu a jemnú motoriku.

Batman LEGO stavebnice

Zábava pre celú rodinu

Do skladania stavebníc LEGO® Batman™ sa môže zapojiť celá rodina. Nielenže trávite čas spoločne, ale aj sa pri tom budete dobre baviť.

LEGO Batman Movie stavebnica

Spojenie filmu a stavebnice LEGO® Batman

Súpravy LEGO® Batman ponúkajú možnosť zinscenovať filmové scény, a to z klasického Batmana či z LEGO® adaptácie.

LEGO Batman stavebnice – na čo sa deti môžu tešiť?

Inšpiráciou stavebníc sú komiksy, seriály a LEGO Batman film, ktoré deti mohli vidieť aj na striebornom plátne. Tešiť sa môžu nielen na netopierieho muža, ale aj na parťáka Robina a ich superhrdinské vybavenie. Batman bojuje s niekoľkými nepriateľmi, medzi ktoré patrí šialený Joker, ľstivá Harley Quinn, tajuplný Hádankár alebo mrazivý Mr. Freeze.


Aké má Batman LEGO vychytávky?

Batman LEGO vo svojej tajnej jaskyni vyrába užitočné prístroje a vozidlá, ktoré mu pomáhajú v boji proti zločinu. Postavte Batmanovu helikoptéru, stíhačku alebo motorku a chyťte unikajúcich zbabelcov. Medzi jeho najväčšie vychytávky však patrí super rýchle Batman LEGO auto, ktorému hovorí Batmobil a žiadne iné sa mu nevyrovná.

LEGO Batman hra umožní deťom hrať za obľúbených hrdinov a poraziť zbabelcov vo virtuálnom Gotham City. Existujú tri diely a všetky nájdete v sekcii LEGO hry.