Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

LEGO City 6043 Polícia, Krádež transportéra áut

Zobraziť katalóg
LEGO City 6043 Polícia, Krádež transportéra áut
Stavebnica – 403 dielikov, odporúčaný vek od 5–12 rokov
Kód:  LO60143 Produktové číslo:  5702015865678 Stránky výrobcu
LEGO City 6043 Polícia, Krádež transportéra áut Predaj skončil

LEGO City 6043 Polícia, Krádež transportéra áut

Policajný zásah – to je naozajstná zábava pre všetkých správnych chlapcov! LEGO City je inšpirované životom v meste a ponúka vašim deťom skvelú možnosť tento život spoznať. Nájdu tu všetky hlavné témy na celé hodiny hier, od policajných a hasičských zborov po veľa úžasných vozidiel a ikonických budov – obľúbia si ich stavanie a hry s nimi. LEGO City je plné podrobností podnecujúcich predstavivosť, a je to veľmi premenlivý svet. Je to svet nekonečných príležitostí, ktoré umocňuje aj rôznorodosť detských hier, aj ich zábavnosť. Obľúbená stavebnica LEGO City je vhodná pre deti už od 5 rokov.

Kľúčové vlastnosti LEGO City Krádež transportéra

  • Určené pre deti od 5 – 12 rokov
  • Úžasný svet života v meste
  • Budovy, vozidlá, povolania, situácie
  • Rozvíja kreativitu a podporuje fantáziu
  • Hranie s LEGO City Krádež transportéra precvičuje jemnú motoriku
  • Dieťa sa zahrá samé alebo sa môže zapojiť celá rodina
  • Počet dielikov – 403

LEGO City – Krádež transportéra

Staňte sa hrdinom a prekazte zákernú krádež na transportéri vozidiel. Zločinci sa práve pokúšajú preplížiť na transportér áut a ukradnúť jeden automobil. Akonáhle spustia rampy, rýchlo ujdú s ukradnutou korisťou. Dokážete ich s políciou chytiť skôr, než zmiznú v diaľke? To záleží len na vás. Zapojte sa do akcie a užite si skvelú zábavu s LEGO City Krádež transportéra. 

Obsah balenia:
4 minifigúrky – dvaja policajti a dvaja zločinci, policajný transportér áut, policajné auto, motorka zločincov s postranným vozíkom a auto zločincov. Transportér áut obsahuje kabínu s pripojeným dvojposchodovým nosičom, na ktorý sa zmestia dve vozidlá, spúšťacími rampami v zadnej časti, nastaviteľným horným nosičom na poslanie auta dole, navyše nastaviteľnú zátarasu s pouličnou lampou. Medzi doplnkami nájdete vysielačku, putá, dve bankovky, batoh a hák. 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Lego 60130 není krádež transportu, jak tady uvádíte. Máte špatné číselné označení. Můžete mi napsat správné označení ? U fotek chybí foto krabice, kde je číslo uvedeno. Děkuji Alena K.

Diskusia a poradňa k LEGO City 6043 Polícia, Krádež transportéra áut
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO City 60143 Policie, Krádež transportéru aut.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií