AD homeoffice PET

LEGO City 60171 Zločinci na úteku v horách + LEGO City 60172 Naháňačka v priesmyku

Zobraziť katalóg
LEGO City 60171 Zločinci na úteku v horách + LEGO City 60172 Naháňačka v priesmyku
Herná sada – zložená z 2 stavebníc
Kód:  LO6017160172 Stránky výrobcu
LEGO City 60171 Zločinci na úteku v horách + LEGO City 60172 Naháňačka v priesmyku Predaj skončil

LEGO City 60171 Zločinci na úteku v horách + LEGO City 60172 Naháňačka v priesmyku


LEGO City 60172 Zločinci na úteku v horách

Vezmite svoj odznak a pridajte sa k Horskej polícii LEGO City. Rýchlo sa vydajte za zločincami v horách! Chyťte ich a získajte späť ukrytú korisť. Hliadkujte so svojím parťákom na policajnej štvorkolke. Čo sa to tam vpredu deje? Vyzerá to, že pod tým stromom zločinci vykopávajú svoj lup. Skúste ich prekvapiť! Šliapnite na to, nech neutečú. Hoďte reťaz zo štvorkolky na kmeň a držte zločinca späť, zatiaľ čo váš parťák pomáha druhému zloduchovi zložiť včelí úľ z hlavy. Auauau, to muselo ale bolieť.

Prezrieť produkt »


LEGO City 60172 Naháňačka v priesmyku

Ďalšia zábavná naháňačka, tentoraz s Horskou políciou LEGO City! Vezmite si svoj odznak, naskočte do svojho policajného auta 4 × 4 a rýchlo sa ponáhľajte za zločincom v horách. Dávajte ale veľký pozor, kedykoľvek sa môže zosunúť pôda pod nohami. Môže vám ale aj pomôcť, pozrite. Ten obrovský kameň donútil zlodeja zastaviť jeho štvorkolku. Pošlite za ním parťáka na terénnej motorke, nabite sieťomet a zamierte na cieľ. Podarí sa vám zlodeja chytiť, než unikne?

Prezrieť produkt »


O LEGO City

LEGO City je inšpirované životom v meste a ponúka vašim deťom skvelú možnosť tento život spoznať. Nájdu tu všetky hlavné témy na celé hodiny hier, od policajných a hasičských zborov po veľa úžasných vozidiel a ikonických budov – zamilujú si ich stavanie a hry s nimi. LEGO City je plné podrobností podnecujúcich predstavivosť, a je to teda veľmi premenlivý svet. Je to svet nekonečných príležitostí, ktorý umocňuje ako rôznorodosť detských hier, tak aj ich zábavnosť. Obľúbená stavebnica LEGO City je vhodná pre deti už od 5 rokov. 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO City 60171 Zločinci na útěku v horách + LEGO City 60172 Honička v průsmyku. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO City 60171 Mountain Escape Kriminelle + LEGO City 60172 Honda im Pass. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO City 60171 Mountain Escape Kriminelle + LEGO City 60172 Honda im Pass. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LEGO City 60171 Hegyi menekülési bűnözők + LEGO City 60172 Honda a Passban.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií