Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

LEGO City 60188 Baňa

Zobraziť katalóg
LEGO City 60188 Baňa
5 3 hodnotení
Stavebnica pre chlapcov, odporúčaný vek od 7 rokov, počet dielikov: 883, rad LEGO City
Kód:  LO60188 Produktové číslo:  5702016109535 Stránky výrobcu
LEGO City 60188 Baňa Predaj skončil

LEGO City 60188 Baňa

LEGO City je inšpirované životom v meste a ponúka vašim deťom skvelú možnosť tento život spoznať. Nájdu tu všetky hlavné témy na celé hodiny hier, od policajných a hasičských zborov po veľa úžasných vozidiel a ikonických budov – zamilujú si ich stavanie a hry s nimi. LEGO City je plné podrobností podnecujúcich predstavivosť, a je to teda veľmi premenlivý svet. Je to svet nekonečných príležitostí, ktorý umocňuje ako rôznorodosť detských hier, tak ich zábavnosť. Obľúbená stavebnica LEGO City je vhodná pre deti už od 5 rokov.

Kľúčové vlastnosti LEGO City 60188 Baňa

  • Určené pre deti od 7 – 12 rokov
  • Úžasný svet života v meste
  • Budovy, vozidlá, povolania, situácia
  • LEGO City Baňa rozvíja kreativitu a podporuje fantáziu
  • Precvičuje jemnú motoriku
  • Dieťa si vyhrá samo alebo sa môže zapojiť celá rodina
  • Počet dielikov – 883

Lego City – Baňa

Vykopte vzácny poklad v špecializovanom ťažobnej bani LEGO City! Naskočte do kabíny obrovského drviča a pustite sa do ťažby. Preskúmavajte s drvičom okraje bane a odhaľujte hrudy zlata. Potom sa presuňte do malého čelného nakladača, zosuňte kocky na kôpku a odvezte ich do mobilného laboratória vedcov. Ale pozor na demolačného experta, práve sa chystá vyhodiť dynamit do povetria, aby našiel ďalšie zlaté hrudky! Naložte banské vozíky až po okraj a vyprázdnite ich do čakajúceho nákladiaku, ten ich odvezie na ďalšie spracovanie. Ajaj, čo sa to stalo? Rana vzbudila medveďa, ktorý sa teraz prišiel pozrieť na váš obed! 

Obsah balenia:
6 minifigúrok – 2 vodiče, demolačný expert, baník, vedec, veliteľ a navyše figúrka medveďa a pavúka, ktorý svieti v tme
masívny drvič so zdvíhacím ramenom a kabínou pre minifigúrku, malý čelný nakladač so zdvižnou radlicou a nákladiak so sklápacou korbou
veľká baňa s odštěpnými prvkami, ktoré odkryjú ukryté zlaté hrudky, s otočným žľabom, systémom koľají s 2 banskými vozíkmi a mobilné laboratórium
doplnky: dynamit, krompáč, megafón, kuracie stehno a 12 zlatých hrudiek

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO City 60188 Důl. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO City 60188 Bergbauprofis an der Abbaustätte. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO City 60188 Bergbauprofis an der Abbaustätte. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LEGO City 60188 Bányaszakértői terület.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií