Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

LEGO City 60193 Polárne letisko

Zobraziť katalóg
LEGO City 60193 Polárne letisko
5 8 hodnotení
Stavebnica pre chlapcov, odporúčaný vek od 6 rokov, počet dielikov: 277, rad LEGO City
Kód:  LO60193 Produktové číslo:  5702016109467 Stránky výrobcu
LEGO City 60193 Polárne letisko Predaj skončil

LEGO City 60193 Polárne letisko

LEGO kvadrokoptéra

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

LEGO City
Polárne letisko

Pridajte sa k polárnej expedícii

Neohrození prieskumníci sa vydali na expedíciu ďaleko za polárny kruh a objavili niečo naozaj úžasné – zamrznutého prehistorického šabľozubého tigra! Pomôžte polárnemu horolezcovi zavolať pilota, aby na dohodnuté miesto priletel s kvadrokoptérou. Potom už len stačí pripojiť ľadový blok s tigrom na hák a navijakom ho dostať dovnútra. Hneď ako kvadrokoptéra odletí, nasadnite na štvorkolku a odvezte získané vzorky na základňu.

LEGO vek

Pre deti od 6 do 12 rokov

LEGO arctic

Zo série Polárna expedícia

LEGO funkcie

Akčné funkcie



LEGO kvadrokoptéra

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Majestátna polárna kvadrokoptéra

Polárna kvadrokoptéra v tejto LEGO stavebnici má 4 otáčacie sa rotory, lyžiny na pristávanie na snehu, otvárací kokpit pre minifigúrku a funkčný navijak s lanom a hákom. Objavte s ňou aj po zemi neprístupné miesta!

Rýchla snežná štvorkolka

Na rýchly prevoz vzoriek a dokumentov na základňu využite snežnú štvorkolku. Vyrazte s ňou na detailné prieskumy terénu. Meria 5 cm na výšku, 7 cm na dĺžku a 5 cm na šírku.

LEGO štvorkolka

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

LEGO minifigúrky

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Zababušené minifigúrky

Súčasťou súpravy sú 2 minifigúrky polárnikov (horolezec a pilot) a navyše figúrka šabľozubého tigra. 

Množstvo prieskumníckych doplnkov

Okrem kvadrokoptéry, štvorkolky a ľadového bloku s tigrom nájdete v stavebnici aj 2 krompáče a pílu. A prieskum môže začať

LEGO tiger

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

LEGO arctic

Vyskúšajte aj ďalšie polárne stavebnice

LEGO 60193 Polárne letisko bude skvelým doplnkom ku stavebniciam LEGO 60195 Mobilná polárna stanica, 60194 Prieskumné polárne vozidlo, 60192 Polárne pásové vozidlo a 601921 Prieskumný polárny tím.


LEGO City

LEGO City je inšpirované životom v meste a vašim deťom ponúka skvelú možnosť tento život spoznať. Nájdu tu všetky hlavné témy na celé hodiny hier, od policajných a hasičských zborov až po množstvo úžasných vozidiel a ikonických budov – zamilujú si ich stavanie i hry s nimi. LEGO City je plné podrobností podnecujúcich predstavivosť, a to je teda veľmi premenlivý svet. Je to svet nekonečných príležitostí, ktorý umocňuje ako rôznorodosť detských hier, tak aj ich zábavnosť. V tejto súprave nájdete úžasnú stavebnicu na tému polárny kruh.


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO City 60193 Polární letiště. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO City 60193 Arktis-Frachtflugzeug. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO City 60193 Arktis-Frachtflugzeug. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LEGO City 60193 Sarki légi szállítás.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií