PET PET

LEGO City 60195 Mobilná polárna stanica

Zobraziť katalóg
LEGO City 60195 Mobilná polárna stanica
5 3 hodnotení
LEGO stavebnica pre chlapcov, vhodné od 7 rokov
Kód:  LO60195 Produktové číslo:  5702016109481 Stránky výrobcu
LEGO City 60195 Mobilná polárna stanica Predaj skončil

LEGO City 60195 Mobilná polárna stanica

LEGO Arctic

LEGO City
Mobilná polárna stanica

Pridajte sa k polárnej expedícii

Neohrození prieskumníci sa vydávajú na expedíciu ďaleko za polárny kruh. Vydajte sa s nimi za dobrodružstvom a úžasnými objavmi! Máte so sebou všetko dostupné vybavenie, ktoré budete potrebovať – vozidlo so žeriavom, mobilné laboratórium, mobilnú pílu a snežnú motorku. Vodca polárnej expedícia pôjde ako prvý na snežnej motorke preskúmať terén, väčšie vozidlá môžete spojiť medzi sebou, aby sa žiadne nestratilo v snežnej búrke. Pokiaľ objavíte prastarého mamuta zamrznutého v ľade, použite pílu, vysekajte ho, naložte na príves a choďte domov pochváliť sa unikátnym nálezom. Pri prestávkach ho môžete skúmať v mobilnom laboratóriu.

LEGO věk

Pre deti od 7 do 12 rokov

LEGO arctic

Zo série Polárna expedícia

LEGO funkce

Akčné funkcie



LEGO Arctic

Kolóna s mobilnou polárnou stanicou

Kolóna s mobilnou polárnou stanicou obsahuje vozidlo so žeriavom s otáčacím kĺbovým ramenom, hákom, obrovskú zdvíhaciu plošinu a príves. Ďalej mobilné laboratórium s radarom a mobilnú pílu s kĺbovým ramenom a otáčacím ostrím. Mohutné kolesá si poradia s akýmkoľvek terénom. Kolónu sprevádza snežná motorka. Všetky jednotlivé vozidlá (okrem motorky) sa dajú na seba napojiť.

Preskúmajte zamrznutého mamuta

Súčasťou stavebnice je obrovský ľadový blok sa zamrznutým mamutom. Vysloboďte ho pomocou žeriava a píly, naložte a preskúmajte v mobilnom laboratóriu.

LEGO Arctic
LEGO Arctic

Zababušené minifigúrky

Súčasťou kolekcie je 6 minifigúrok polárnikov (4 prieskumníci, vodca expedície a vodič) a navyše figúrka mamuta. 

Veľa doplnkov pre prieskumníkov

V tejto LEGO stavebnici nájdete okrem 4 vozidiel aj 2 píly, zbíjačku, 2 sekáčiky na ľad, 2 hrnčeky, vysielačku, kosť, fotoaparát a 2 páry snežníc. Všetko, čo správny polárnik potrebuje.

LEGO Arctic
LEGO arctic

Vyskúšajte aj ďalšie polárne stavebnice

LEGO 60195 Mobilná polárna stanica bude skvelým doplnkom ku stavebniciam LEGO 60192 Polárne pásové vozidlo, 60194 Prieskumné polárne vozidlo, 60193 Polárne letisko a 601921 Prieskumný polárny tím.


LEGO City

LEGO City je inšpirované životom v meste a ponúka vašim deťom skvelú možnosť tento život spoznať. Nájdu tu všetky hlavné témy na celé hodiny hier, od policajných a hasičských zborov po množstvo úžasných vozidiel a ikonických budov – obľúbia si ich stavanie a hry s nimi. LEGO City je plné podrobností povzbudzujúcich predstavivosť, a je to teda veľmi premenlivý svet. Je to svet nekonečných príležitostí, ktorý umocňuje ako rôznorodosť detských hier, tak ich zábavnosť. V tejto súprave nájdete úžasnú stavebnicu na tému polárny kruh.


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre LEGO City 60195 Mobilná polárna stanica
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO City 60195 Mobilní polární stanice. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO Mobile Arktis-Forschungsstation - 60195. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO Mobile Arktis-Forschungsstation - 60195. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LEGO City 60195 Sarki mobil kutatóbázis.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií