AD homeoffice AD homeoffice

LEGO City Town 60235 Adventný kalendár LEGO City

Zobraziť katalóg
LEGO City Town 60235 Adventný kalendár LEGO City
4,9 19 hodnotení
LEGO stavebnica určené pre chlapcov a dievčatá, vhodné od 5 rokov, počet dielikov: 234, rad LEGO City
Kód:  LO60235 Produktové číslo:  5702016369809 Stránky výrobcu
LEGO City Town 60235 Adventný kalendár LEGO City Predaj skončil

LEGO City Town 60235 Adventný kalendár LEGO City

LEGO City je inšpirované životom v meste a ponúka vašim deťom skvelú možnosť tento život spoznať. Nájdu tu všetky hlavné témy na celé hodiny hier, od policajných a hasičských zborov po hŕbu úžasných vozidiel a ikonických budov – zamilujú si ich stavanie a hry s nimi. LEGO City je plné podrobností podnecujúcich predstavivosť, a je to teda veľmi premenlivý svet. Je to svet nekonečných príležitostí, ktorý umocňuje ako rôznorodosť detských hier, tak ich zábavnosť. Obľúbená stavebnica LEGO City je vhodná pre deti už od 5 rokov.

Kľúčové vlastnosti LEGO City Town Adventný kalendár

  • Určené pre deti od 5 rokov
  • Úžasný svet života v meste
  • Budovy, vozidlá, povolania, situácie
  • Rozvíja kreativitu a podporuje fantáziu
  • Precvičuje jemnú motoriku
  • Dieťa sa vyhrá samo alebo sa môže zapojiť celá rodina
  • LEGO City Adventný kalendár obsahuje 234 dielikov

LEGO City 60235 – Adventný kalendár

Teší sa vaše dieťa na Štedrý deň, ale celý advent sa mu nekonečne tiahne? V tom prípade ho každé ráno poteší drobnosť z adventného kalendára. A to nie ledajakého – Adventný kalendár LEGO obsahuje postavičky, dekorácie, nábytok, ozdoby a doplnky zo série City, niektoré z nich v špeciálnej vianočnej verzii. Deti môžu nové kocky vylúpnuť jednu po druhej a zostaviť doplnky ku svojim stavebniciam. Samozrejme nechýba podložka na hranie. S adventným kalendárom LEGO City bude celý advent prekvapivo príjemný.

Obsah balenia:
7 figúrok vrátane Santy a huskyho
Snežný skúter, snehová pevnosť, stojan so sekerou, sada na curling, sporák, krb, hojdacie kreslo, ďalekohľad, vianočný stromček, starožitné hodiny, jedálenský stôl, snežný pluh, katapult na snehové gule, sane, snehuliak, stolík na sušienky
Doplnky: sekera, 2 snehové gule, koláč, vrece s darčekmi, otváracia kniha, panvica, morčacie stehienko, sušienka, horúce kakao, listový šalát, metlu, sviečka, hrnček mlieka, hrnček


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre LEGO City Town 60235 Adventný kalendár LEGO City
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO City Town 60235 Adventní kalendář LEGO City. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO City Town 60235 LEGO City Adventskalender. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO City Town 60235 LEGO City Adventskalender. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LEGO City Town 60235 Adventi naptár LEGO City.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií