Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AlzaBoxy Q1

Stavebnica LEGO Classic 10712 Kocky a ozubené kolieska

Zobraziť katalóg
Stavebnica LEGO Classic 10712 Kocky a ozubené kolieska
5 6 hodnotení
Stavebnica určené pre chlapcov a dievčatá, odporúčaný vek od 5 rokov, počet dielikov: 244, rad LEGO Classic
Kód:  LO10712 Produktové číslo:  5702016111347 Stránky výrobcu
Stavebnica LEGO Classic 10712 Kocky a ozubené kolieska Predaj skončil

Stavebnica LEGO Classic 10712 Kocky a ozubené kolieska

Stavebnice LEGO Classic predstavujú perfektnú voľbu pre všetkých, ktorí začínajú so stavaním LEGO. Dieliky z tejto edície uvedú vašu ratolesť do kreatívneho a zábavného sveta stavania. Dieťa môže prepustiť uzdu svojej fantázii, alebo čerpať inšpiráciu z priloženého návodu. Stavebnica LEGO rozvíja kreativitu, jemnú motoriku i predstavivosť detí a radí sa medzi najobľúbenejšie detské hry.

Kľúčové vlastnosti LEGO Classic 10712 Kocky a ozubené kolieska

  • Určené pre deti od 5 rokov
  • Perfektné pre vstup do kreatívneho a zábavného sveta stavania
  • Rozvíja kreativitu a podporuje fantáziu
  • LEGO Classic, Kocky a ozubené kolieska, precvičuje jemnú motoriku
  • Dieťa sa zahrá samo, alebo sa môže zapojiť celá rodina
  • Počet dielikov - 244

LEGO Classic Kocky a ozubené kolieska

Stavajte, učte sa a podnecujte svoju fantáziu, so súpravou Kocky a ozubené kolieska od LEGO Classic. Vytvorte si pestrofarebný svet plný pohyblivých modelov, ktoré vás budú okúzľovať svojimi zábavnými funkciami. Postavte helikoptéru s otáčacou vrtuľou, hojdajúcu sa opicu, pôvabný kolotoč, otáčajúce sa žiarivé slnečnice, alebo smiešnu sovu s pohyblivými očami. Súprava ponúka tri úrovne staviteľskej obtiažnosti a predstavuje ideálnu voľbu pre začínajúcich LEGO staviteľov. Priložené návody na stavanie sú rozdelené podľa vekových kategórií, čo sľubuje poriadnu porciu zábavy pre malých aj veľkých. Ďaľšie návody na stavanie sú k dispozícii na internete. 

Obsah balenia:
244 LEGO kociek,
pestrofarebný výber kociek, ozubených koliesok a špeciálnych dielikov na tvorbu jednoduchých modelov so zábavnými funkciami,
rozdeľovač kociek na ľahšie stavanie a prestavovanie modelov

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Stavebnica LEGO Classic 10712 Kocky a ozubené kolieska
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO Classic 10712 Kostky a ozubená kolečka. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO Classic 10712 Würfel und Zahnräder. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO Classic 10712 Würfel und Zahnräder. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LEGO Classic 10712 - Kockák és figurák.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií