PET AD homeoffice

LEGO Creator 31036 Obchod s hračkami a potravinami

Zobraziť katalóg
LEGO Creator 31036 Obchod s hračkami a potravinami
5 2 hodnotení
Stavebnica - 466 dielikov, odporúčaný vek od 8 - 12 rokov
Kód:  LO729 Produktové číslo:  5702015348140 Stránky výrobcu
LEGO Creator 31036 Obchod s hračkami a potravinami Predaj skončil

LEGO Creator 31036 Obchod s hračkami a potravinami

So súpravou Obchod s hračkami a potravinami 3 v 1 sa výborne zabavíš. V útulnom prostredí obchodu s potravinami ponúkni zákazníkom čerstvé ovocie a zeleninu, ranné noviny alebo lahodné nápoje. Vo vedľajšom hračkárstve je zase na predaj skvelý robot! Prejdi sa vonku a zahryzni sa do šťavnatého červeného jabĺčka, alebo vyskúšaj, ako chutí žuvačka z pestrofarebného automatu! Tento krásny dom s obchodmi môžeš roztvoriť a prezrieť si interiér, ktorý je prepracovaný do najmenšieho detailu.

Jedinečné farebné priečelia oboch obchodov sa budú celkom iste skvele vynímať na hlavnej ulici tvojho mesta. Balkón obchodu sa po roztvorení domu premení na šikovnú lávku, ktorá prepojí 2 útulné byty na prvom poschodí. Hlavnú ulicu mesta môžeš doplniť ďalšími stavbami z Lega! Aký obchod si postavíš nabudúce? Dom s obchodmi môžeš prestavať na budovu pošty alebo na novinový stánok - z 1 súpravy postavíš 3 rôzne modely!

vlastnosti:

  • Obchod s hračkami a potravinami ponúka vývesné štíty, model vláčika, hračku robota, automat na nápoje, stroj na žuvačky, registračné pokladnice, peňažný účet, balené nápoje, noviny, stánok ovocia a zeleniny, pouličnú lampu, prvé poschodie so zásuvkovou skriňou, lampu a posteľ!
  • Obchod s hračkami a potravinami sa rozkladá a tvorí 2 samostatné obchody: hračkárstvo a obchod s potravinami, balkón sa transformuje do spojovacieho mosta, ktorý spája dva byty na prvom poschodí.
  • Prejdi cez spojovací mostík a kúp si hračku robota!
  • Model 3 v 1: možno prestaviť na poštu alebo novinový stánok.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre LEGO Creator 31036 Obchod s hračkami a potravinami
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO Creator 31036 Obchod s hračkami a potravinami. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO Creator 31036 Spielzeug- & Lebensmittelgeschäft. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO Creator 31036 Spielzeug- & Lebensmittelgeschäft. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LEGO Creator 31036 Toy & Grocery Shop.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií