Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Aplikace

LEGO Creator 31049 Vrtuľník s dvoma vrtuľami

Zobraziť katalóg
LEGO Creator 31049 Vrtuľník s dvoma vrtuľami
Stavebnica 326 dielikov, odporúčaný vek od 8 - 12 rokov
Kód:  LO1333 Produktové číslo:  5702015590990 Stránky výrobcu
LEGO Creator 31049 Vrtuľník s dvoma vrtuľami Predaj skončil

LEGO Creator 31049 Vrtuľník s dvoma vrtuľami

Stavebnice LEGO Creator sú určené všetkým tvorivým deťom. Táto séria sa vyznačuje možnosťou zostaviť z kociek v rámci jednej stavebnice viacerých tematicky podobných modelov, a rozšíriť si tak možnosti hrania a stavania. Deti si zamilujú tú úžasnú príležitosť objavovať nové možnosti a prestavovať modely áut, zvieratiek, strojov, domov i lietadiel. Stavebnice LEGO Creator rozvíja kreativitu, jemnú motoriku i predstavivosť a fantáziu detí a radí sa medzi jednu z najobľúbenejších detských hier.

kľúčové vlastnosti

  • Vhodné pre deti od 8 do 12 rokov
  • Ponúka viac možností zloženia jednej stavebnice
  • Motívy pre chlapcov aj dievčatá - autá, domy, stavebné stroje, lode, zvieratká a mnoho ďalších
  • Rozvíja kreativitu a podporuje fantáziu
  • Precvičuje jemnú motoriku
  • Počet dielikov 326

Vrtuľník s dvoma vrtuľami

Keď roztočíte obaja rotory tohto úžasného stroja a vzlietnete do oblakov. Je potrebné prepraviť snežný skúter na správne miesto, zvládnete to? Spustite navijak, zaháknite ju a splňte úlohu. Potom môžete predviesť, ako viete pristávať na snehu a lede vďaka skvelým lyžiam, ktoré helikoptéra má. Tento vrtuľník s dvoma vrtuľami prestavať na snežný voz s funkčným navijakom alebo na jednomotorové lietadlo s otáčací vrtuľou.

Obsah balenia:
dva funkčné rotory
funkčné navijak
matný kokpit
navigačné svetlá
2 motory
zadný podvozok
pristávacie lyžiny
pásová snežná rolba

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre LEGO Creator 31049 Vrtuľník s dvoma vrtuľami
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO Creator 31049 Vrtulník se dvěma vrtulemi. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO Creator 31049 Doppelrotor-Hubschrauber. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO Creator 31049 Doppelrotor-Hubschrauber. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LEGO Creator 31049 Ikerrotoros helikopter.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií