Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

LEGO Disney Princess 41142 Maznáčikovia z paláca - kráľovský hrad

Zobraziť katalóg
LEGO Disney Princess 41142 Maznáčikovia z paláca - kráľovský hrad
4,5 2 hodnotení
Stavebnica 186 dielikov, odporúčaný vek od 5 - 12 rokov
Kód:  LO1228 Produktové číslo:  5702015592284 Stránky výrobcu
LEGO Disney Princess 41142 Maznáčikovia z paláca - kráľovský hrad Predaj skončil

LEGO Disney Princess 41142 Maznáčikovia z paláca - kráľovský hrad

Stavebnice LEGO Disney Princess sú určené pre všetky malé slečny. Prenes sa do rozprávkového sveta plného nielen princezien, ale aj veľa ďalších rozprávkových bytostí, a preži s nimi veľa nezabudnuteľných dobrodružstiev na ceste za šťastím. Stavebnica LEGO rozvíja kreativitu, jemnú motoriku i predstavivosť dieťaťa a predstavuje jednu z najobľúbenejších detských hier. Pomôžeš kocouru rojkov a mývalce Sasance usporiadať zvieracie ples na kráľovskom hrade?

kľúčové vlastnosti

  • Skvelá zábava pre všetky malé princezné
  • Na motívy obľúbených animovaných rozprávky Disney
  • Rozvíja kreativitu i fantáziu dieťaťa

Prenes sa do rozprávky!

Kocúr princeznej Ruženky by spoločne s mývalkou krásne Pocahontas rád pozval svojich zvieracích kamarátov na kráľovský hrad a usporiadal pre nich báječný ples. Pomôžeš mu? Spoločne spíšte zoznam pozvaných hostí a rozošlete pozvánky. V deň D vyšplhajte na kráľovskú vežu a vyzeraj prichádzajúcich hostí. Až sa všetci zhromaždia v plesovej sále, prekvap je svojím skvelým vystúpenie s klavírom. Potom sa presuň na tanečný parket a Pretancujte so svojimi kamarátmi celú noc! Samozrejme, že každý pozvaný maznáčik má na hrade svoje miesto, kde môže prespať.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre LEGO Disney Princess 41142 Maznáčikovia z paláca - kráľovský hrad
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO Disney Princess 41142 Mazlíčci z paláce - královský hrad. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Disney LEGO 41142 Königliches Schloss der Palasttiere. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Disney LEGO 41142 Königliches Schloss der Palasttiere. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LEGO Disney 41142 A palota házi kedvenceinek királyi kastélya.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií