LEGO v APP pro AP+

LEGO DUPLO Town 10838 Domáci maznáčikovia

Zobraziť katalóg
LEGO DUPLO Town 10838 Domáci maznáčikovia
4,7 18 hodnotení
Stavebnica 15 dielikov, odporúčaný vek 2-5 rokov
Kód:  LO1425 Produktové číslo:  5702015869959 Stránky výrobcu
LEGO DUPLO Town 10838 Domáci maznáčikovia Predaj skončil

LEGO DUPLO Town 10838 Domáci maznáčikovia

Príďte sa pohrať s roztomilými domácimi miláčikmi! Lego Duplo je nekonečným zdrojom tvorivej zábavy pre všetky malé nezbedníka od 1,5 až do 5 rokov. Kocky sú špeciálne navrhnuté tak, aby skvele padli do malých rúčok a aby boli zároveň absolútne bezpečné, a vy ste mohli nechať bez obáv svoje deti hrať. S Legom DUPLO majú rozhodne s čím! Pozorujte ako tí najmenší stavia nekonečné komíny, jednoduché domčeky a mosty z klasických kociek, nepotrvá dlho a vytrénuje svoju jemnú motoriku natoľko, že to zvládnu úplne samy. Staršie deti si rady hrajú na predavača, farmára, prevádzkujú Zoo, jazdia s autami, skrátka prenikajú do reálneho sveta formou hry a aj v tomto období im bude Lego Duplo so svojím nepreberným množstvom tematických stavebníc verným spoločníkom.

kľúčové vlastnosti

  • Vhodné pre deti od 2 do 5 rokov

  • Zábavná tvorivá hra
  • Trénuje jemnú motoriku, predstavivosť a fantáziu
  • Spĺňa najprísnejšie normy bezpečnosti
  • kvalitné prevedenie
  • Počet dielikov - 15

Lego Duplo Town 10838 - Zvieratá

Tí najmenší budú nadšení týmito roztomilými domácimi miláčikmi a radi si s nimi pohrajú. Hoďte psíkovi lietajúci tanier, mačička zas potrebuje vyčesať kožúšok. Králiček by si dal mrkvičku, kto ho nakŕmi? Pozrite, tamto priletel vtáčik a kúpe si perie v miske.

Obsah balenia:
4 figúrky zvieratiek - psík, mačička, vtáčik a zajačik
lietajúci tanier, kefa, miska na kúpanie pre vtáčiky, kvetina a kocka zdobená ako mrkva

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre LEGO DUPLO Town 10838 Domáci maznáčikovia
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO DUPLO Town 10838 Domácí mazlíčci. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO Duplo 10838 Haustiere. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO Duplo 10838 Haustiere. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LEGO DUPLO 10838 Házikedvencek.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií