Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

LEGO DUPLO 10571 Ružový box plný zábavy

Zobraziť katalóg
LEGO DUPLO 10571 Ružový box plný zábavy
4,6 5 hodnotení
Stavebnica - 65 dielikov, odporúčaný vek od 1,5 - 5 rokov
Kód:  LO650 Produktové číslo:  5702015115544 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

LEGO DUPLO 10571 Ružový box plný zábavy Predaj skončil

LEGO DUPLO 10571 Ružový box plný zábavy

Sada LEGO DUPLO Ružový box plný zábavy skvele rozšíri akúkoľvek zbierku DUPLO kociek o ďalších 65 kociek v pestrých farbách. Zároveň slúži aj ako sada pre začiatočníkov pre každú malú slečnu. Růžový box plný zábavy obsahuje špeciálne prvky, napr. okná, roztomilého králička, sliepočku alebo kocky s číslicami, ktoré vašemu dievčatku pomôžu s počítaním. Nájdete tu aj klasické DUPLO kocky, aby bolo stavanie pri každej hre iné a nové. Kocky sú uložené v pevnom boxe v tvare LEGO kocky pre ľahkéé uskladnenie a prenášanie. Sada obsahuje figúrku dievčatka.

Stavebnice LEGO DUPLO sú určené pre tých najmenších staviteľov. Vyznačujú sa menším počtom skladaných dielkov a zároveň väčšou veľkosťou kociek, aby sa dobre stavali. Stavebnice LEGO rozvíjajú kreativitu, jemnú motoriku i predstavivosť detí a radí sa medzi jednu z najobľúbenejších detských hier.

Parametre a špecifikácia:

Produktová rada:

DUPLO LEGO kocky

Počet dielikov:
65

Doporučený vek:
1,5 - 5 rokov

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre LEGO DUPLO 10571 Ružový box plný zábavy Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO DUPLO 10571 Růžový box plný zábavy. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO DUPLO 10571 LEGO® DUPLO® Große Steinebox Mädchen. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO DUPLO 10571 LEGO® DUPLO® Große Steinebox Mädchen. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LEGO DUPLO 10571 Minden egy csomagban rózsaszín dobozos játék.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií