P&G MS v hokeji_CZ

LEGO DUPLO 10606 Doktorka Plyšáková - Ordinácia

Zobraziť katalóg
LEGO DUPLO 10606 Doktorka Plyšáková - Ordinácia
5 5 hodnotení
Stavebnica 39 dielikov, odporúčaný vek od 2 - 5 rokov
Kód:  LO1015 Produktové číslo:  5702015355223 Stránky výrobcu
LEGO DUPLO 10606 Doktorka Plyšáková - Ordinácia Predaj skončil

LEGO DUPLO 10606 Doktorka Plyšáková - Ordinácia

Pomôžte doktorke Plyšákovej a jej priateľom Lambii a Stuffymu postarať sa o všetky jej hračky v ordinácii na dvore. Susie Slniečková je chorá a potrebuje od doktorky vyliečiť. Je teda čas na kontrolu s lekárskymi potrebami, aby sme zistili, kde je problém. Lambia je po ruke a podá doktorke deku alebo náplasť, keď sú potrebné. Špeciálnu dvojstrannú maľovanú kocku môžete otočiť, aby Susie bola alebo chorá alebo vyliečená. Akonáhle má doktorka dnešnú prácu hotovú, je čas si hrať na šmýkačke so všetkými svojimi kamarátmi. Malé deti si zamilujú zostaviteľnú sanitku Rosie a pomáhanie všetkým zraneným hračkám s touto stavebnicou LEGO DUPLO Doktorka Plyšáková. Skombinujte so stavebnicou 10605 Doktorka Plyšáková: Sanitka Rosie pre ešte väčšiu zábavu.

Táto fotografia je vypnutá z Lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
LEGO Duplo

LEGO DUPLO

Stavebnice LEGO DUPLO sú určené pre tých najmenších staviteľov. Vyznačujú sa menším počtom skladaných dielikov a zároveň väčšou veľkosťou kociek, aby sa dobre stavali. Stavebnica LEGO rozvíja kreativitu, jemnú motoriku i predstavivosť detí a radí sa medzi jednu z najobľúbenejších detských hier.

Zábava s LEGO doktorkou

  • figúrka Doktrorka Plyšáková
  • figúrka Stuffy
  • figúrka Lambia
  • stetoskop
  • ordinácia s doplnkami
  • šmykľavka
Táto fotografia je vypnutá z Lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
LEGO Duplo
Skopírovať blok Editovať atribúty Odobrať

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48 / ES zo dňa 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa českej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre LEGO DUPLO 10606 Doktorka Plyšáková - Ordinácia
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO DUPLO 10606 Doktorka Plyšáková - Ordinace. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO DUPLO 10606 Doc McStuffins Gartenklinik. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO DUPLO 10606 Doc McStuffins Gartenklinik. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LEGO DUPLO 10606 Doc MacStuffins udvari rendelője.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií