Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

LEGO DUPLO 10803 Arktída

Zobraziť katalóg
LEGO DUPLO 10803 Arktída
5 4 hodnotení
Stavebnica 40 dielikov, odporúčaný vek od 2 - 5 rokov
Kód:  LO1195 Produktové číslo:  5702015597906 Stránky výrobcu
LEGO DUPLO 10803 Arktída Predaj skončil

LEGO DUPLO 10803 Arktída

Vydajte sa s deťmi na dobrodružný výlet do Arktídy! Lego Duplo je nekonečným zdrojom tvorivej zábavy pre všetky malé nezbedníka od 1,5 až do 5 rokov. Kocky sú špeciálne navrhnuté tak, aby skvele padli do malých rúčok a aby boli zároveň absolútne bezpečné, a vy ste mohli nechať bez obáv svoje deti hrať. S Legom DUPLO majú rozhodne s čím! Pozorujte ako tí najmenší stavia nekonečné komíny, jednoduché domčeky a mosty z klasických kociek, nepotrvá dlho a vytrénuje svoju jemnú motoriku natoľko, že to zvládnu úplne samy. Staršie deti si rady hrajú na predavača, farmára, prevádzkujú Zoo, jazdia s autami, skrátka prenikajú do reálneho sveta formou hry a aj v tomto období im bude Lego Duplo so svojím nepreberným množstvom tematických stavebníc verným spoločníkom.

kľúčové vlastnosti

  • Vhodné pre deti od 2 do 5 rokov

  • Zábavná tvorivá hra
  • Trénuje jemnú motoriku, predstavivosť a fantáziu
  • Spĺňa najprísnejšie normy bezpečnosti
  • kvalitné prevedenie
  • Počet dielikov - 40

Lego DUPLO Arktída

V rámci série Lego Duplo okolo sveta je načase navštíviť chladnú Arktídu. Vydajte sa za polárny kruh pozorovať ako žijú Eskimáci. Kým otec Eskimák vyráža na kajaku loviť do nebezpečných vôd nejakú rybu na obed, eskimácky sa prechádza so psím záprahom okolo iglu. Dnes videla dokonca aj ledového medveďa! A vy, keď budete mať šťastie, zahliadnete veľrybu, ako skáče cez vlny ledového oceánu.

Obsah balenia:
Eskimák
eskimácky
Ľadový medveď
veľryba
ryba
Kajak a prút
pes
Sane a záprahov
Kocky k stavbe iglu
Celkom 40 dielikov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry vecer.vnucka ma Lego zoo.jsou ty kosticky stejne s timto Legem Duplem.Aby mohla stavet s vice kosticek.Antonue

Diskusia a poradňa k LEGO DUPLO 10803 Arktída
Príslušenstvo pre LEGO DUPLO 10803 Arktída
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO DUPLO 10803 Arktida. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO DUPLO 10803 Arktis. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO DUPLO 10803 Arktis. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LEGO DUPLO 10803 Sarkvidék.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií