Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Aplikace

LEGO DUPLO 10808 Malé lietadlo

Zobraziť katalóg
LEGO DUPLO 10808 Malé lietadlo
4,7 3 hodnotení
Stavebnica 13 dielikov, odporúčaný vek od 2 - 5 rokov
Kód:  LO1190 Produktové číslo:  5702015599030 Stránky výrobcu
LEGO DUPLO 10808 Malé lietadlo Predaj skončil

LEGO DUPLO 10808 Malé lietadlo

Pre všetky malé pilotov je tu lietadielko na letisku! Lego Duplo je nekonečným zdrojom tvorivej zábavy pre všetky malé nezbedníka od 1,5 až do 5 rokov. Kocky sú špeciálne navrhnuté tak, aby skvele padli do malých rúčok a aby boli zároveň absolútne bezpečné, a vy ste mohli nechať bez obáv svoje deti hrať. S Legom DUPLO majú rozhodne s čím! Pozorujte ako tí najmenší stavia nekonečné komíny, jednoduché domčeky a mosty z klasických kociek, nepotrvá dlho a vytrénuje svoju jemnú motoriku natoľko, že to zvládnu úplne samy. Staršie deti si rady hrajú na predavača, farmára, prevádzkujú Zoo, jazdia s autami, skrátka prenikajú do reálneho sveta formou hry a aj v tomto období im bude Lego Duplo so svojím nepreberným množstvom tematických stavebníc verným spoločníkom.

kľúčové vlastnosti

  • Vhodné pre deti od 2 do 5 rokov

  • Zábavná tvorivá hra
  • Trénuje jemnú motoriku, predstavivosť a fantáziu
  • Spĺňa najprísnejšie normy bezpečnosti
  • kvalitné prevedenie
  • Počet dielikov - 13

Lego DUPLO Malé lietadlo

Aj tí najmenší piloti môžu mať svoje lietadielko, ktoré podľa hlásení z letiskovej veže pristáva a zase odlieta, kým sa v ňom niečo nepokazí. Potom prichádza na rad pilotova zručnosť, vďaka ktorej as pomocou svojho náradia dá lietadlo zase do poriadku.

Obsah balenia:
pilot
lietadielko
náradie
letiskové veža
Celkom 13 dielikov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre LEGO DUPLO 10808 Malé lietadlo
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO DUPLO 10808 Malé letadlo. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO DUPLO 10808 Kleines Flugzeug. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO DUPLO 10808 Kleines Flugzeug. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LEGO DUPLO 10808 Kis repülőgép.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií