Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

LEGO Friends 41095 Emmin dom

Zobraziť katalóg
LEGO Friends 41095 Emmin dom
4,8 6 hodnotení
Stavebnica - 706 dielikov, odporúčaný vek od 6 - 12 rokov
Kód:  LO743 Produktové číslo:  5702015346757 Stránky výrobcu

LEGO Friends 41095 Emmin dom

Stavebnica LEGO Friends 41095 Emmin dom je určená pre deti od 6 do 12 rokov. Skladá sa zo 706 dielikov, z ktorých je možné postaviť poschodový dom s podkrovnými miestnosťami. V dome je moderne zariadená a plne vybavená kuchyňa, priestranná obývacia izba s televízorom, spálňa a kúpeľňa. Na streche je atelier, z ktorého je nádherný výhľad, a preto je tu ideálne miesto na maľovanie krajiniek. Okrem atelieru strecha ponúka aj priestor na usporiadanie grilovacej párty s priateľmi. K domu patrí aj zeleninová a kvetinová záhrada. Na dvore stojí vtáčia búdka, v ktorej sa zdržiava vtáčik, stály obyvateľ tohto krásneho domu. K stavebnici patria celkom tri postavičky - bábika Emma, ??mamička Charlota a otecko Luis.

Veľmi rozsiahla stavebnica je určená prevažne pre dievčatká alebo mladé slečny, ale skvele sa s ňou pobavia aj ich bratia. Deti sa zabavia už pri stavbe domu a zrejme radi privítajú aj pomoc od rodičov alebo starších súrodencov. Po zostavení domu sa vaše dieťa môže vžiť do úlohy otecka Luisa alebo mamičky Charlotty, prípadne ich dievčatka Emmy. Všetci traja zaisťujú bežnú činnosť domácnosti. Od rannej hygieny, cez prípravu raňajok, starosť o čistotu bytu, ale aj stav vonkajšej zeleninovej a kvetinovej záhrady. Vaše dievčatko sa môže venovať maliarskemu remeslu v zariadenom ateliéri na streche domu alebo po práci môže posedieť v obývacej izbe. Mamička Charlota si po veľkom upratovaní odpočinie na balkóne a bude si užívať pokoj. Pokiaľ bude otecko Emmy chcieť, môže si pozvať priateľov a spoločne môžu usporiadať na strešnej terase grilovacia párty. Možností hier je nespočetné množstvo a je pravdepodobné, že sa pri tejto stavebnici vystrieda celá rodina.

Stavebnica je určená pre deti od 6 rokov a umožňuje dieťaťu vcítiť sa do role rodičov a viesť chod domácnosti podľa svojej vlastnej fantázie. Stavebnica umožní vášmu dieťaťu realizovať vlastné predstavy o rodinnom živote a pripravovať sa tak na obdobie, keď raz bude viesť skutočnú domácnosť. Umožnite vášmu dieťaťu, aby sa hravou formou pripravovalo na život dospelého človeka, ktorý ho čaká a neminie. Stavebnica rozvíja ich fantáziu aj šikovnosť, ale aj pocit zodpovednosti za bezproblémový chod rodiny. Výhoda stavebnice zo série LEGO Friends je, že sa s ňou môže dieťa hrať samo, ale zároveň môže zapojiť do hry aj súrodencov, rodičov alebo kamarátov. Stavebnica sa celkom určite stane obľúbenou didaktickou hrou vášho dieťaťa. Doprajte vášmu dievčatku, aby sa hravou formou zoznámilo s riadením chodu domácnosti a pomocou svojej fantázie vytváralo rodinné príbehy.

Počet dielikov:

706

Odporúčaný vek:
6 - 12 rokov

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES zo dňa 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa českej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre LEGO Friends 41095 Emmin dom
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO Friends 41095 Emmin dům. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO Friends 41095 Emmas Familienhaus. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO Friends 41095 Emmas Familienhaus. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LEGO Friends 41095 Emma’s House.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií