Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

LEGO Friends 41101 Hotel Grand v mestečku Heart

Zobraziť katalóg
LEGO Friends 41101 Hotel Grand v mestečku Heart
5 7 hodnotení
Stavebnica 1552 dielikov, odporúčaný vek od 8 - 12 rokov
Kód:  LO1031 Produktové číslo:  5702015346801 Stránky výrobcu
LEGO Friends 41101 Hotel Grand v mestečku Heart Predaj skončil

LEGO Friends 41101 Hotel Grand v mestečku Heart

Užite si životnú dovolenku v Grand hoteli v mestečku Heartlake! Taxík zastaví pred hotelom a vy pomôžete Andrei, Stephanii a Olivii dať ich batožinu poslíčkovi Natovi, ktorý na nich čaká s vozíkom. Prejdete otáčacími dverami, vstupíte do úchvatnej vstupnej haly hotela s úžasným lustrom. Vezmite si kľúče na recepcii od Andreinej tety Susan a pohlaďte hotelovú mačku. Výťahom sa vyvezte do druhého poschodia a nájdite svoje izby. Ktorú si vyberiete, jednolôžkovú alebo dvojposteľovú?

Vyskúšajte si výhľad z balkóna a osviežte sa v sprche pred tým, ako pôjdete do strešného bazéna. Vykúpte sa alebo odpočívajte na lehátku s čerstvo urobeným drinkom z koktailového baru. Neskôr si užite koláč a kávu v hotelovej kaviarni alebo si objednajte zmrzlinu na terase vedľa vonkajšej fontány. Večer dajte Andrei šancu zažiariť svojím spevom na pódiu pohodlného hotelového baru. Na piano a saxofón ju budú sprevádzať jej priatelia. Výťahom choďte do posledného poschodia, kde Nat hrá muziku zo svojej kabíny dídžeja a má so sebou svojho priateľského psa. Čo sa bude diať zajtra? V tomto skvelom hoteli je toho dosť, aby ste sa bavili celú dovolenku! Sada obsahuje 5 minifigúriek: Andrea, Olivia, Stephanie, Susan, Nat, pes a mačka.

Stavebnice LEGO Friends sú určené pre všetky malé slečny. V mestečku Heartlake žije pätica nerozlučných kamarátok, ktorá zažíva tie najrôznejšie príhody. Spoločne s nimi môžete do prírody, do školy, za športom aj za kultúrou a vždy zažijete veľa dobrodružstiev i priateľskej pohody. Stavebnica LEGO rozvíja kreativitu, jemnú motoriku i predstavivosť detí a radí sa medzi jednu z najobľúbenejších detských hier.

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48 / ES zo dňa 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa českej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, prosím o prodloužení uložení zboží na pobočce Pardubice objednávky 170469477 do needle 26.11.2017. Zboži si během daných 4 dnů nestihnu vyzvednout. Děkuji, Sith

Diskusia a poradňa k LEGO Friends 41101 Hotel Grand v mestečku Heart
Príslušenstvo pre LEGO Friends 41101 Hotel Grand v mestečku Heart
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO Friends 41101 Hotel Grand v městečku Heartlake. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO Friends 41101 Heartlake Großes Hotel. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO Friends 41101 Heartlake Großes Hotel. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LEGO Friends 41101 Heartlake Grand Hotel.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií