Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET PET

LEGO Friends 41313 Letný bazén v mestečku Heartlake + LEGO Friends 41333 Olívia a jej špeciálne vozidlo

Zobraziť katalóg
LEGO Friends 41313 Letný bazén v mestečku Heartlake + LEGO Friends 41333 Olívia a jej špeciálne vozidlo
Herná sada – 2 stavebnice, celkom 812 dielikov
Kód:  LO413331475bu Stránky výrobcu
LEGO Friends 41313 Letný bazén v mestečku Heartlake + LEGO Friends 41333 Olívia a jej špeciálne vozidlo Predaj skončil

LEGO Friends 41313 Letný bazén v mestečku Heartlake + LEGO Friends 41333 Olívia a jej špeciálne vozidlo


LEGO Friends 41313 Letný bazén v mestečku Heartlake

Užite si letné radovánky v bazéne v mestečku Heartlake. Je tu toľko zábavných možností. Úžasná kĺzačka, vírivka, skákacia doska aj limonádový bar. Nechýbajú ani ležadlá na opaľovanie a odpočinok. Minibábiky Andrea a Martina sa už tešia na ďalší horúci deň plný vodného dobrodružstva.

Prezrieť produkt »


LEGO Friends 41333 Olívia a jej špeciálne vozidlo

Vždy pripravení pomáhať. Olívia a jej kamarát, robot Zob, obchádzajú mestečko Heartlake a pomáhajú jeho obyvateľom všade tam, kde je to potrebné. Túto úlohu ale sami nezvládnu. Vydajte sa s nimi na záchrannú misiu a pomocou rebríka osloboďte nešťastného kocúrika Vegyho, ktorý uviazol na vysokom strome. Do Olíviinho špeciálneho vozidla sa zmestí všetkých 5 LEGO Friends kamarátok.

Prezrieť produkt »


O LEGO Friends

Objavte báječný svet LEGO Friends, kde hrá hlavnú rolu pätica kamarátok. Žijú spoločne v mestečku Heartlake, kde zažívajú veľa dobrodružstiev. Každá z dievčat je tiež niečím výnimočná – Andrea je skvelá speváčka a tanečnica, Mia stále rada niečo podniká a miluje zvieratá, Emma stále vytvára úžasné umelecké diela, Stephaniino srdce patrí športu a Olívia je malá vedkyňa a programátorka. Tak čo, ktorá je vám najbližšia?


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO Friends 41313 Letní bazén v městečku Heartlake + LEGO Friends 41333 Olivia a její speciální voz. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO Friends 41313 Sommerpool in der Stadt Heartlake + LEGO Friends 41333 Olivia und ihr Spezialauto. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO Friends 41313 Sommerpool in der Stadt Heartlake + LEGO Friends 41333 Olivia und ihr Spezialauto. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LEGO Friends 41313 Heartlake élményfürdő + LEGO Friends 41333 Olivia különleges járműve.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií