Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

LEGO Friends 41352 Veľké preteky

Zobraziť katalóg
LEGO Friends 41352 Veľké preteky
5 2 hodnotení
Stavebnica pre dievčatá, odporúčaný vek od 7 rokov, počet dielikov: 648, rad LEGO Friends
Kód:  LO41352 Produktové číslo:  5702016112047 Stránky výrobcu
LEGO Friends 41352 Veľké preteky Predaj skončil

LEGO Friends 41352 Veľké preteky

LEGO Friends

LEGO Friends
Veľké preteky


Ukážte svetu svoj štýl

Dievčatá sa rozhodli súťažiť na veľkých pretekoch motokár. Vzrušujúce preteky sa konajú na okruhu okolo mestečka Heartlake – je načase vydať sa do hlavnej budovy. Pomôžte dievčatám prezliecť sa v šatni do pretekárskych kombinéz a uložte ich cennosti do skriniek. Usaďte ich zvieracích miláčikov do VIP lóže, aby mohli celé preteky v pohodlí sledovať. Hneď ako sa dievčatá posadia do motokár, spustite štartovacie zariadenie a preteky môžu začať. Kto ako prvý prejde cieľovou čiarou a vyhrá pohár? To zistíte len so stavebnicou LEGO® Friends® Veľké preteky.


LEGO vek

Pre deti od 7 do 12 rokov

LEGO TV

Inšpirované obľúbeným TV seriálom

LEGO like

Veľa akčných funkcií



LEGO Friends preteky

Vitajte na okruhu v Heartlake

Postavte si úžasný motokárový okruh s pretekárskou budovou, v ktorej zázemí nájdete šatňu a toaletu. Na druhom poschodí je VIP lóža pre miláčikov s autodráhou. Celá pretekárska budova meria 25 cm na výšku, 12 cm na šírku a 9 cm do hĺbky.

Pripraviť sa, pozor, štart!

Vyšlite všetky 3 motokáry na dráhu pomocou akčného štartovacieho zariadenia. Stačí stlačiť a preteky môžu začať. Kto bude prvý v cieli? Každá motokára meria 3 cm na výšku, 7 cm na dĺžku a 3 cm na šírku a uvezie 1 minibábiku.

LEGO Friends
LEGO Friends preteky

Sláva víťazom, česť porazeným

Už sa po cieľovej rovinke blížime do finishu! Pre najlepších pretekárov je v stavebnici pripravený stupienok víťazov s funkciou ohňostroja a drahocenné trofeje. Ale čo teraz? Výsledok sa zdá byť nerozhodný. Celé preteky našťastie nakrúcal dron, ktorý pomôže presne určiť, kto prvý preťal cieľovú pásku.

Minibábiky – pretekárky a ich miláčikovia

V tejto stavebnici nájdete 3 minibábiky – Stephanie, Miu a Vicky v pretekárskych úboroch s prilbou a tiež ich miláčikov – kocúra Vegy, psa Dasha a zajačicu Twister.

LEGO Friends

LEGO Friends

Objav nádherný svet LEGO Friends, kde hrá hlavnú rolu pätica kamarátok. Žijú spoločne v mestečku Heartlake, kde zažívajú veľa dobrodružstiev. Každé z dievčat je tiež niečím výnimočné – Andrea je skvelá speváčka a tanečnica, Mia rada stále niečo podniká a miluje zvieratá, Emma stále vytvára úžasné umelecké diela, Stephaniino srdce patrí športu a Olivia je malá vedkyňa a programátorka. Tak čo, ktorá je vám najbližšia?



Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO Friends 41352 Velký závod. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO Friends 41352 - Das große Rennen. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO Friends 41352 - Das große Rennen. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LEGO Friends 41352 Nagy verseny.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií