PET AD homeoffice

LEGO Harry Potter a Fantastické zvieratá 71022 Minifigúrka

Zobraziť katalóg
LEGO Harry Potter a Fantastické zvieratá 71022 Minifigúrka
5 4 hodnotení
Stavebnica – 8 dielikov, odporúčaný vek od 5 rokov
Kód:  LO71022 Produktové číslo:  5702016265491 Stránky výrobcu
LEGO Harry Potter a Fantastické zvieratá 71022 Minifigúrka Predaj skončil

LEGO Harry Potter a Fantastické zvieratá 71022 Minifigúrka

Snáď najobľúbenejšou hračkou každého chlapca a dievčaťa je stavebnica LEGO. S najrozmanitejšími kockami a figúrkami sa malí stavitelia dokážu zabaviť na dlhé hodiny. Zberateľské minifigúrky v exkluzívnej limitovanej edícii z kolekcie LEGO Harry Potter a Fantastické zvieratá 71022 potešia každého milovníka príbehov o mladom čarodejníkovi. V tajomnom balení nájdete jednu z 22 postáv z kultového filmu o Harrym Potterovi a fantastických zvieratách, ako je napríklad Albus Dumbledore, Harry Potter, Ron Weasley, Hermiona Grangerová, Drace Malfoy či Lord Voldemort.  

Kľúčové vlastnosti minifigúrky s doplnkami z kolekcie LEGO Harry Potter a Fantastické zvieratá 71022

  • Zberateľská minifigúrka v tajomnom balení
  • 1 z 22 postáv z filmu o Harrym Potterovi a fantastických zvieratách
  • Exkluzívne limitovaná edícia
  • Špeciálne doplnky a kostýmy
  • Zberateľský letáčik
  • Praktický podstavec

Skvelý kúsok do zbierky

Každé balenie obsahuje zberateľský letáčik, praktický podstavec a jeden alebo viac doplnkov. Tešiť sa tak môžete zo špeciálnych kostýmov a doplnkov, ako je Harryho neviditeľný plášť, ohnivá strela, Voldemortov had Nagini, Mlokov Hrabák či kufrík. Hračka je vhodná pre deti od 5 rokov. Nechajte sa prekvapiť, koho nájdete vo svojom balení. Zbierajte minifigúrky z edície LEGO Harry Potter a Fantastické zvieratá a vytvorte si jedinečnú zberateľskú kolekciu.

Obsah balenia:

  • Minifigúrka
  • Doplnky
  • Zberateľský letáčik
  • Podstavec

Upozornenie:
Každé z tajomných vrecúšok obsahuje jednu z 22 postáv, ktoré sú dostupné v tejto súprave Žiadostiam o konkrétnu minifigúrku bohužiaľ nemôžeme vyhovieť. Pri kúpe viac ako jedného tajomného vrecka sa tak môže stať, že získate dve alebo viac identických minifigúrok.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO Harry Potter a Fantastická zvířata 71022 Minifigurka. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO Minifigures Harry Potter und Phantastische Tierwesen 71022. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO Minifigures Harry Potter und Phantastische Tierwesen 71022. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LEGO Harry Potter és Legendás állatok 71022 Minifigura.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií