Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice AD homeoffice

LEGO Minecraft 21137 Jaskyňa v horách

Zobraziť katalóg
LEGO Minecraft 21137 Jaskyňa v horách
Stavebnica – 2863 dielikov, odporúčaný vek od 12 rokov
Kód:  LO21137 Stránky výrobcu
LEGO Minecraft 21137 Jaskyňa v horách Predaj skončil

LEGO Minecraft 21137 Jaskyňa v horách

Stavebnice LEGO Minecraft boli vytvorené na motívy slávnej počítačovej hry. Vrhnite sa do krychľového 3D sveta, vytvorte svoje vlastné prírodné prostredie, postavte obydlia, nástroje a ubráňte sa rôznym príšerám, ktoré vás chcú napadnúť. Ešte viac kociek ako kedykoľvek predtým! Stavebnica LEGO prináša deťom skvelú zábavu, rozvíja ich kreativitu, jemnú motoriku a predstavivosť a patrí medzi najobľúbenejšie detské hry.

Kľúčové vlastnosti LEGO Minecraft 21137

  • Vhodné pre deti od 12 rokov
  • Inšpirované populárnou hrou Minecraft
  • Vytvorte svoj kockový svet s obydliami, nástrojmi, prírodou a nepriateľmi
  • Stavebnica LEGO rozvíja kreativitu a podporuje fantáziu
  • Precvičuje jemnú motoriku
  • Stavebnica Jaskyňa v horách obsahuje 2 863 dielikov

LEGO Minecraft – Jaskyňa v horách

S touto Minecraft súpravou sa môžete vydať do tajomnej jaskyne v horách, kde nájdete banskú dráhu s vozíkmi a výťahom poháňaným červeným kameňom, rôzne úkryty a skrýše, stromy, vodopád a mnoho ďalšieho. Aktivovať môžete mnoho úžasných funkcií, ako sú výbuch dynamitu, otáčacie pavúčie liahne, chrlenie lávy alebo výbuch nabitého Creepera. Súčasťou stavebnice sú aj dve minifigúrky a trinásť mobov, medzi ktorými určite nájdete svoje obľúbené postavičky z počítačovej hry. Jaskyňu môžete postaviť troma spôsobmi – je len na vás, aký zvolíte. Model môžete tiež prestavovať po jednotlivých častiach, ktoré k sebe ľahko spojíte. Vďaka prepracovanosti modelu a veľkému množstvu dielikov vás čakajú dlhé hodiny nekonečnej zábavy!

Obsahuje:
2 minifigúrky – Steve, Alex
Jaskynného pavúka, vlka, vĺča, sliz, dva malé slizy, dva netopiere, zombie, endermana, kostlivca, ovcu a nabitého Creepera
Banskú dráhu s integrovaným výťahom, ktotý je poháňaný červeným kameňom, dva banské vozíky, úkryt s posteľou, remeselným stolíkom a pochodňou, skrýša na vrchole hory s posteľou, pochodňou a pecou, navyše svietiacu kocku, stromy, vodopád, lávu a pochodne
Zlaté brnenie, štít
Zbrane: Diamantový meč, luk
Doplnky: H
odiny zo sveta Minecraft, pavúčie oči, cedule, mapy, zlaté brnenie, štít, dynamit a osem kúskov rôznej rudy vrátane diamantovej, lapis lazuli, smaragdovej, červeného kameňa, zlatej, železnej a dvoch kúskov uhlia

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO Minecraft 21137 Jeskyně v horách. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO Minecraft 21137 Höhlen in den Bergen. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO Minecraft 21137 Höhlen in den Bergen. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LEGO Minecraft 21137 Hegyi barlang.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií