PET AD homeoffice

LEGO Movie 70825 Neobmedzené modely kráľovnej Ľubovôle!

Zobraziť katalóg
LEGO Movie 70825 Neobmedzené modely kráľovnej Ľubovôle!
Stavebnica určené pre chlapcov a dievčatá, odporúčaný vek od 6 rokov, počet dielikov: 455, rad LEGO The LEGO Movie
Kód:  LO70825 Produktové číslo:  5702016368079 Stránky výrobcu
LEGO Movie 70825 Neobmedzené modely kráľovnej Ľubovôle! Predaj skončil

LEGO Movie 70825 Neobmedzené modely kráľovnej Ľubovôle!

Hranatý príbeh na vás čaká nielen v kinách! Scény z filmu LEGO Príbeh 2 si môžete postaviť aj doma vďaka stavebniciam LEGO Movie a prežiť všetky dobrodružstvá s obľúbenými hrdinami na čele so staviteľom Emmetom Brickowskim ešte raz. A potom znova. A potom si trebárs zostaviť úplne iné. Stavebnica LEGO Movie ponúka zaujímavé príbehy a skvelú zábavu s LEGO kockami. Popustite uzdu svojej fantázii a vnorte sa do premenlivého LEGO sveta, ktorý povzbudí vašu hravosť, jemnú motoriku aj kreativitu. 

Kľúčové vlastnosti LEGA Movie

  • Vhodné pre deti od 6 rokov
  • Inšpirované filmom LEGO Príbeh 2
  • Nové dobrodružstvá staviteľa Emmeta Brickowského a jeho priateľov
  • S LEGO Movie si môžete postaviť obľúbené scény z filmu
  • Podporuje kreativitu a fantáziu
  • Rozvíja jemnú motoriku
  • Skvelá zábava pre celú rodinu
  • Počet kociek – 455

LEGO Movie 70825 – Neobmedzené modely kráľovnej Ľubovôle!

Myslíte si, že z tejto stavebnice z radu LEGO Movie si postavíte len kráľovnú Lubovôle a nič iné? Chyba. Kráľovná Ľubovôle má totiž mnoho podôb. Môže byť farebnou raketou, nahnevanou sopkou alebo šťastným motýľom, violončelom alebo hriankovačom. A všetky tieto jej podoby sa skrývajú v stavebnici. Celkom zostavíte 15 modelov. A ak by ste predsa len radi vymysleli niečo iné, k dispozícii vám je návod, ktorý prináša ďalšie inšpiratívne nápady pre malých i veľkých staviteľov. Vďaka rôznym modelom si môžete prehrávať obľúbené scény z filmu LEGO Príbeh 2.

Obsah balenia:
455 kociek na postavenie autíčka, motýľa, sopky, hriankovaae, violončela, kladiva, démona, veľryby, chobotnice, gorily, dinosaura, draka, netopiera a rakety
Návod

Rozmery kráľovnej Ľubovôle:
11 × 7 × 1 cm

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO Movie 70825 Neomezené modely královny Libovůle!. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO Movie 70825 Königin Wasimma Si-Willis Bau-Was-Du-Willst-Box!. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO Movie 70825 Königin Wasimma Si-Willis Bau-Was-Du-Willst-Box!. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LEGO Movie 70825 Amita Karok királynő Amit Akarok Doboza!.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií