Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice AD homeoffice

LEGO Nexo Knights 70356 Úžasne ničivý Kamenný kolos

Zobraziť katalóg
LEGO Nexo Knights 70356 Úžasne ničivý Kamenný kolos
Stavebnica 785 dielikov, odporúčaný vek 8-14 rokov
Kód:  LO70356 Produktové číslo:  5702015867771 Stránky výrobcu
LEGO Nexo Knights 70356 Úžasne ničivý Kamenný kolos Predaj skončil

LEGO Nexo Knights 70356 Úžasne ničivý Kamenný kolos

Zavítajte spolu s Legom do kráľovstva Knighton. Práve tam môžete zažiť pravú rytiersku bitku, plnú moderných efektov! Spojte sa s Nexo rytieri a spoločne porazte zradného Jestro a jeho lávovú armádu. Základom témy je stredoveký tajuplný svet plný kúziel, sprevádzaný svetom fantasy. Mnoho futuristických prvkov ako sú roboti či pojazdné hrady ocení každý nadšenec originálnych stavebníc LEGO. Nechajte vaše deti vstúpiť do čarovného sveta a doprajte im zábavnú hru s hlavnými hrdinami tejto kolekcie.

kľúčové vlastnosti

  • Vhodné pre deti od 8 do 14 rokov
  • Dobrodružstvo v kráľovstve Knighton
  • Príbehy rytierov a ich boj proti Jestro
  • Svet kúziel a fantasy
  • Rozvíja kreativitu a podporuje fantáziu
  • Precvičuje jemnú motoriku
  • Zadarmo na stiahnutie aplikácie MERLOK 2.0

LEGO Nexo Knights - Úžasne ničivý Kamenný kolos

Clay a Macy majú opäť plné ruky práce. Kráľovstvo obťažuje ničivý Kamenný kolos, ktorého neseslal nikto iný ako zlý Jester. Pomôžte týmto dvom hrdinom poraziť nielen Kamenný kolos, ale aj generála Garg! Avšak pozor, obrovej obrie pazúry a neuveriteľne rýchla streľba vás nesmie ohroziť. Zadarmo na stiahnutie máte tiež aplikáciu MERLOK 2.0, s ktorou môžete skenovať zbrane a založiť a rozširovať si zbierku NEXO Sil.

Obsah balenia:
štyri minifigúrky - Jestro, generál Garg, Kamenný Clay a Macy, navyše figúrka zostaviteľného Úžasne ničivého Kamenného kolosu
Úžasne ničivý Kamenný kolos - veľká pohyblivá krídla, klopkajúce čeľuste, dve nohy s otváracími väzenskými celami, boxovacie paže, rýchlopalný Šesťranný vystrelovač, ohybné pazúry a korunu so šiestimi držiaky na štíty so zabudnutým Silami.
Clayův štítový klzák - dve krídla, držiak štítu a držiak zbrane
kamenný meč Kamenného Claye
Macyin palcát
Jestrova palicu s držiakom na štít Zakázané Sily
blesková palicu generála Garg
dva Bouldrony
Brickster
dva držiaky štítu
NEXO Sily Prekliate brnenie a Veliaci zvolanie a Zabudnuté Sily Hrozivé topenia a chrličmi puklina

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre LEGO Nexo Knights 70356 Úžasne ničivý Kamenný kolos
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO Nexo Knights 70356 Úžasně ničivý Kamenný kolos. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO Nexo Knights 70356 Der stürmische Steinkoloss. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO Nexo Knights 70356 Der stürmische Steinkoloss. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LEGO Nexo Knights 70356 - A teljes rombolás kőkolosszusa.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií