AlzaPlus+ sport Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

LEGO Nexo Knights

Zobraziť katalóg
LEGO Nexo Knights
Detský ruksak – s rozmermi: 30×37×19cm, hmotnosť: 275 g
Kód:  HRAif4639 Produktové číslo:  5711013040789

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

LEGO Nexo Knights

Chodíte na výlety a vaša ratolesť si potrebuje vziať svoje drobnosti či desiatu so sebou? Vyskúšajte detský batoh LEGO. Je to ideálny batoh na cestovanie pre predškolské deti. Má nastaviteľné polstrované ramenné popruhy, takže batoh LEGO bude dieťaťu sedieť po dobu niekoľkých rokov. Pre lepšie upevnenie batohu použite nastaviteľný hrudný popruh. Zadná časť batohu LEGO je sieťovaná, zaručí tak prúdenie vzduchu a vaše dieťa nebude mať spotený chrbát. Oceníte tiež reflexné prvky po všetkých stranách batohu. A deti poteší pekné farebné spracovanie a ich obľúbený motív Nexo Knights.

Kľúčové vlastnosti detského batohu LEGO Nexo Knights

  • Vhodný pre predškolské deti
  • Jedno veľké vrecko, jedno menšie vrecko
  • Polstrované a nastaviteľné ramenné popruhy
  • Nastaviteľný hrudný popruh
  • Reflexné prvky po všetkých stranách batohu LEGO

Rozloženie batohu LEGO

Detský batoh LEGO má praktické usporiadanie pre predškolské deti. Jedno veľké vrecko pre uschovanie svojich pokladov, ktoré im bude strážiť ich obľúbená postavička vyobrazená na batohu. A na prednej strane je jedno menšie vrecko pre oddelenie napríklad desiatej, alebo iných dôležitých predmetov. Nemenej dôležité sú reflexné prvky umiestnené na všetkých stranách batohu, tak vaše dieťa žiadny vodič neprehliadne.

 

Parametre a špecifikácia

Využitie
Školské Hotovo!

Využitie

Využitie
Školské Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre LEGO Nexo Knights Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO Nexo Knights. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO Nexo Knights. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO Nexo Knights. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LEGO Nexo Knights.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií