Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Alza pre firmy

LEGO Ninjago 70631 Garmadonov sopečný brloh

Zobraziť katalóg
LEGO Ninjago 70631 Garmadonov sopečný brloh
5 2 hodnotení
Stavebnica - 521 dielikov, odporúčaný vek 8-14 rokov
Kód:  LO70631 Produktové číslo:  5702016092882 Stránky výrobcu
LEGO Ninjago 70631 Garmadonov sopečný brloh Predaj skončil

LEGO Ninjago 70631 Garmadonov sopečný brloh

LEGO Ninjago v okamihu vtiahne vašu ratolesť do sveta plného akcie a dobrodružstva a dokáže ju zabaviť aj na celé hodiny! Ninjago vychádza z populárneho TV seriálu, v ktorom statoční nindžovia bojujú proti nepriateľom, ktorí sa snažia zničiť ich svet. Vaše dieťa bude nadšené zo stretnutia so známymi postavičkami, a že si bude môcť zahrať hru Spinjitzu. Stavebnica pomáha rozvíjať obzvlášť fantáziu, kreativitu a predstavivosť, a je ideálna pre malých dobrodruhov od 8 do cca 14 rokov.

Kľúčové vlastnosti LEGO Ninjago 70631

  • Stavebnica vhodná pre deti od 8 do cca 14 rokov
  • Svet plný akcie a dobrodružstva
  • LEGO inšpirované TV seriálom
  • Napínavé boje nindžov proti nepriateľom
  • Stavebnica LEGO rozvíja kreativitu a podporuje fantáziu
  • Precvičuje jemnú motoriku
  • Stavebnica Garmadonov sopečný brloh obsahuje 521 dielikov

LEGO Ninjago - Garmadonov sopečný brloh

Zane dostal veľmi dôležitú úlohu - prevziať kontrolu nad Garmadonovou sopečnou skrýšou. Sám to ale nikdy nemôže zvládnuť. Pomôžete mu? Najskôr musíte preraziť múr, za ktorým vás čaká tajomné počítačové laboratórium, kde Garmadon vyvíja svoje žraločie roboty. Dajte veľký pozor na dron a klopkajúce čeľuste žraloka na žeriave, rovnako ako na Generála č. 1, ktorého Garmadon vystreľuje z vulkánu. Dokážete nakoniec zvíťaziť? Fantázii sa medze nekladú a s touto sadou si iste vymyslíte vlastný originálny príbeh plný prekvapení.

Obsahuje:
5 minifigúrok: Garmadon, Zane, Generál č. 1, Steve a Štvoroký
Figúrku žraloka
Garmadonov sopečný brloh s vchodom v tvare Garmadonovej tváre, funkciou vystreľovania minifigúrky zo sopky, Garmadonovou trónnou sálou, počítačovým laboratóriom, oblasťou výstavby žraločích robotov, odpaľovacou rampou pre Drone a základnou doskou pripomínajúcou priesvitnu oranžovú lávu a modrú vodnú hladinu
Garmadonovu trónnu sálu s veľkým trónom, čajovou kanvičkou a príslušenstvom, akváriom s rybami a stojanom na zbrane s šípom a dýkami sai
Počítačové laboratórium s klávesnicou a obrazovkou, prototypom robotickej mini pirane a kávovarom s hrnčekom
Oblasť výstavby žraločích robotov s otočným žeriavom na zdvíhanie figúrky žraloka, kolieskom ovládanou funkciou explózie steny a raketovou strelou
Odpaľovaciu rampu pre Drone, dron s rozkladacími krídlami
Zbrane - Garmadonova palica a katana, Zaneov luk a šíp, rybia dýka sai Generála č. 1, Štvorokého rybiu kopiju
Tulec

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre LEGO Ninjago 70631 Garmadonov sopečný brloh
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO Ninjago 70631 Garmadonovo sopečné doupě. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO Ninjago 70631 Garmadons Vulkanversteck. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO Ninjago 70631 Garmadons Vulkanversteck. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 70631 LEGO Ninjago Garmadon vulkánbarlangja.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií