Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Aplikace

LEGO Ninjago 70634 Nya - Majsterka Spinjitzu

Zobraziť katalóg
LEGO Ninjago 70634 Nya - Majsterka Spinjitzu
Stavebnica – 69 dielikov, odporúčaný vek 6-14 rokov
Kód:  LO70634 Produktové číslo:  5702016110746 Stránky výrobcu
LEGO Ninjago 70634 Nya - Majsterka Spinjitzu Predaj skončil

LEGO Ninjago 70634 Nya - Majsterka Spinjitzu

LEGO Ninjago v okamihu vtiahne vašu ratolesť do sveta plného akcie a dobrodružstva a dokáže ju zabaviť aj na celé hodiny! Ninjago vychádza z populárneho TV seriálu, v ktorom statoční nindžovia bojujú proti nepriateľom, ktorí sa snažia zničiť ich svet. Vaše dieťa bude nadšené zo stretnutia so známymi postavičkami a z toho, že si bude môcť zahrať hru Spinjitzu. Stavebnica pomáha rozvíjať obzvlášť fantáziu, kreativitu a predstavivosť, a je ideálna pre malých dobrodruhov od 6 do cca 14 rokov.

Kľúčové vlastnosti LEGO Ninjago 70634

  • Stavebnica vhodná pre deti od 6 do cca 14 rokov
  • Svet plný akcie a dobrodružstva
  • LEGO inšpirované TV seriálom
  • Napínavé boje nindžov proti nepriateľom
  • Stavebnica LEGO rozvíja kreativitu a podporuje fantáziu
  • Precvičuje jemnú motoriku
  • Stavebnica Nya - Majsterka Spinjitzu obsahuje 69 dielikov

LEGO Ninjago - Nya - Majsterka Spinjitzu

S vodným nindžom Nyou môžete svoje schopnosti posunúť na úplne inú úroveň. Stačí ju s jej hviezdicami vložiť do kapsule, pripojiť ku spinneru a zatiahnuť za lanko. S točiacim spinnerom sa potom môžete naučiť skvelé triky, ako sú napríklad Zen, Veľký skok, Obkrúženie, Drift a veľa ďalších. Vyzvite ďalších nindža bojovníkov a stretnite sa v súboji o najlepšieho majstra Spinjitzu. Veľa trikov a inšpiráciou možno nájsť na webe, takže zábava s vodným nindžom bude naozaj nekonečná!

Obsahuje:
Minifigúrku Nyi
Spinjitzu spinner so skladacím držadlom z kociek LEGO, kapsúl pre minifigúrku, roztáčacím lankom, stojanom na zbrane s kopijou
Ďalšie zbrane - 2 Nyine hviezdice

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre LEGO Ninjago 70634 Nya - Majsterka Spinjitzu
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO Ninjago 70634 Nya - Mistryně Spinjitzu. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO Ninjago 70634 Spinjitzu-Meisterin Nya. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO Ninjago 70634 Spinjitzu-Meisterin Nya. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 70634 LEGO Ninjago Nya - Spinjitzu mester.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií