Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

LEGO Ninjago 70640 S.O.G. Základňa

Zobraziť katalóg
LEGO Ninjago 70640 S.O.G. Základňa
Stavebnica – 530 dielikov, odporúčaný vek 8-14 rokov
Kód:  LO70640 Produktové číslo:  5702016108910 Stránky výrobcu
LEGO Ninjago 70640 S.O.G. Základňa Predaj skončil

LEGO Ninjago 70640 S.O.G. Základňa

LEGO Ninjago v okamihu vtiahne vašu ratolesť do sveta plného akcie a dobrodružstva a dokáže ju zabaviť aj na celé hodiny! Ninjago vychádza z populárneho TV seriálu, v ktorom statoční nindžovia bojujú proti nepriateľom, ktorí sa snažia zničiť ich svet. Vaše dieťa bude nadšené zo stretnutia so známymi postavičkami, a že si bude môcť zahrať hru Spinjitzu. Stavebnica pomáha rozvíjať obzvlášť fantáziu, kreativitu a predstavivosť, a je ideálna pre malých dobrodruhov od 8 do cca 14 rokov.

Kľúčové vlastnosti LEGO Ninjago 70640

  • Stavebnica vhodná pre deti od 8 do cca 14 rokov
  • Svet plný akcie a dobrodružstva
  • LEGO inšpirované TV seriálom
  • Napínavé boje nindžov proti nepriateľom
  • Stavebnica LEGO rozvíja kreativitu a podporuje fantáziu
  • Precvičuje jemnú motoriku
  • Stavebnica S.O.G. Základňa obsahuje 530 dielikov

LEGO Ninjago - S.O.G. Základňa

Na S.O.G. Základni je ukrytá Oni maska ??nenávisti, ktorú treba získať, aby s ňou Ultra Violet a ďalší nepriatelia nemohli páchať ešte horšie zlo. Základňu treba napadnúť, a to najlepšie s Lloydom a Zaneom, ktorý bude prestrojený za odvážneho Hadieho jaguára. Roztočte Lloydov spinner zatiahnutím za lanko, prerazte vstupnú bránu a zrazte nepriateľov k zemi. Potom už len stačí prevrátiť bankomat a maska ??bude vaša. Pozor však na pohyblivé steny podzemného dojonu a rotujúce zbrane! Fantázii sa medze nekladú a s touto sadou si iste vymyslíte vlastný originálny príbeh plný prekvapení.

Obsahuje:
5 minifigúrok - Lloyd, Hadí jaguár, Ultra Violet, Nails, Krutý Skip
Základňu - pohyblivé strany, nájazd, explodujúcu stenu, Oni maska ??nenávisti, rotujúce čepele, otočné koleso s miestom pre minifigúrku, rotujúce kladivá, bankomat, dielik so znakom Garmadonových synov, dielňa s Oni motorkou
Spinjitzu spinner - so skladacím držadlom, kapsou pre minifigúrku a roztáčacím lankom
Zbrane - Lloydová hviezdice, 2 katany Hadieho jaguára, 2 sai dýky Ultra Violet, Nailsova katana, katana a páčidlo Krutého Skipa
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre LEGO Ninjago 70640 S.O.G. Základňa
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO Ninjago 70640 S.O.G. Základna. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO Ninjago 70640 Hauptquartier der Motorradfahrer. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO Ninjago 70640 Hauptquartier der Motorradfahrer. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LEGO Ninjago 70640 G.F. Központ.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií