Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Aplikace

LEGO Ninjago 70663 Spinjitzu Nya a Wu

Zobraziť katalóg
LEGO Ninjago 70663 Spinjitzu Nya a Wu
Stavebnica pre chlapcov, odporúčaný vek od 7 rokov, počet dielikov: 227, rad LEGO NINJAGO
Kód:  LO70663 Produktové číslo:  5702016367331 Stránky výrobcu
LEGO Ninjago 70663 Spinjitzu Nya a Wu Predaj skončil

LEGO Ninjago 70663 Spinjitzu Nya a Wu

LEGO Ninjago v okamihu vtiahne vašu ratolesť do sveta plného akcie a dobrodružstva a dokáže ju zabaviť aj na celé hodiny! Ninjago vychádza z populárneho TV seriálu, v ktorom statoční nindžovia bojujú proti nepriateľom, ktorí sa snažia zničiť ich svet. Vaše dieťa bude nadšené zo stretnutia so známymi postavičkami a že si bude môcť zahrať hru Spinjitzu. Stavebnica pomáha rozvíjať obzvlášť fantáziu, kreativitu a predstavivosť a je tak ideálna pre malých dobrodruhov od 7 rokov.

Kľúčové vlastnosti LEGO Ninjago 70663 Spinjitzu Nya a Wu

  • Stavebnica vhodná pre deti od 7 rokov
  • Svet plný akcie a dobrodružstva
  • LEGO inšpirované TV seriálom
  • Napínavé boje nindžov proti nepriateľom
  • Rozvíja kreativitu a podporuje fantáziu
  • Precvičuje jemnú motoriku
  • Stavebnica Spinjitzu Nya a Wu obsahuje 227 dielikov

LEGO Ninjago – Spinjitzu Nya a Wu

Vyskúšajte Nyin vodný spinner alebo tornádo spinner Wua, súťažte medzi kamarátmi a vytvárajte nové a nové výzvy. Spinnery môžete doplniť o tri prídavné prvky – útočný, obranný a rýchlostný režim pre ešte viac zábavy. Útočný režim doplní vodný spinner o štyri kopije, zatiaľ čo tornádo spinner o štyri žeravé čajové kanvice, ochranný režim zase o štyri dieliky a rýchlostný režim o štyri hroty. Buďte vynaliezaví s LEGO súpravou Ninjago a usporiadajte vzrušujúce Spinjitzu zápolenie, fantázii sa medze nekladú.

Obsah balenia:
Minifigúrka Nyi a Wu so striebornými katanami
Vodný a tornádo spinner
6 zostaviteľných držiakov pre prídavné zbrane


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO Ninjago 70663 Spinjitzu Nya a Wu. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO Ninjago 70663 Spinjitzu Nya & Wu. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO Ninjago 70663 Spinjitzu Nya & Wu. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LEGO Ninjago 70663 Spinjitzu Nya és Wu.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií