AlzaPlus+ sport Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

LEGO Ninjago Jay

Zobraziť katalóg
LEGO Ninjago Jay
Detský ruksak – s rozmermi: 30×37×19cm, hmotnosť: 275g
Kód:  HRAif4638 Produktové číslo:  5711013040796

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

LEGO Ninjago Jay

Chodíte na výlety a vaša ratolesť si potrebuje vziať svoje drobnosti či desiatu so sebou? Vyskúšajte detský batoh LEGO. Je to ideálny batoh na cestovanie pre predškolské deti. Má nastaviteľné čalúnené ramenné popruhy, takže batoh LEGO bude dieťaťu sedieť až na niekoľko rokov. Pre lepšie upevnenie batoha použite nastaviteľný hrudný popruh. Zadná časť batoha LEGO je sieťovaná, zaručí tak prúdenie vzduchu a vaše dieťa nebude mať spotený chrbát. Oceníte tiež reflexné prvky po všetkých stranách batoha. A deti poteší pekné farebné spracovanie a ich obľúbený motív Ninjago Jay.

Kľúčové vlastnosti detského batoha LEGO Ninjago Jay

  • Vhodný pre deti predškolského veku
  • Jedno veľké vrecko, jedno menšie vrecko
  • Čalúnené a nastaviteľné ramenné popruhy
  • Nastaviteľný hrudný popruh
  • Reflexné prvky na všetkých stranách LEGO

Rozloženie batoha LEGO

Detský batoh LEGO má praktické usporiadanie pre predškolské deti. Jedno veľké vrecko na uschovanie svojich pokladov, ktoré im bude strážiť ich obľúbená postavička vyobrazená na batohu. A na prednej strane je jedno menšie vrecko na oddelenie napríklad desiaty alebo iných dôležitých predmetov. Nemenej dôležité sú reflexné prvky umiestnené na všetkých stranách batoha, a tak vaše dieťa žiadny vodič neprehliadne.

 

Parametre a špecifikácia

Využitie
Školské Hotovo!

Využitie

Využitie
Školské Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre LEGO Ninjago Jay Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO Ninjago Jay. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO Ninjago Jay. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO Ninjago Jay. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LEGO Ninjago Jay.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií