Stavebnice LEGO 4

Najobľúbenejšia LEGO® séria pre deti od 4 rokov

LEGO® súpravy sú najlepšími didaktickými hračkami pre predškolské deti a slúžia tiež ako perfektný darček. Medzi najobľúbenejšie patria jednoznačne LEGO® City a LEGO® Classic, z ktorých môžu deti postaviť všetko, na čo si spomenú a vymyslia mnoho zaujímavých príbehov.

LEGO® svet chlapčenských snov pre pokročilejších

Pre všetkých malých milovníkov Star Wars je ideálnym darčekom LEGO® Star Wars™, kde môžu spoznávať Svetlú aj Temnú stranu Sily a bojovať proti zlu. LEGO® NINJAGO® chlapcov zavedie medzi nebojácnych nindžov a so superhrdinami sa stretnú v radoch LEGO® Super Heroes. LEGO® Minecraft® prináša malým staviteľom prvky z rovnomennej online hry.

LEGO 4 pre chlapcov
LEGO od 4 rokov pre dievčatá

LEGO® svet pre 4 – 6-ročné dievčatká

Čo vybrať pre malé dievčatká? Pre všetky princezné je určené prevažne LEGO® Disney Princess™. Vyskytujú sa tu postavičky ako Elsa a Olaf, Ariel či Popoluška. LEGO® Friends privedie dievčatká do sveta piatich kamarátok, kde sa naučia, aké dôležité priateľstvo v živote je a zoznámia sa s bežnými životnými situáciami. V neposlednom rade napríklad LEGO® Gabinin kúzelný domček s množstvom izieb, v ktorom si ratolesti užijú veľa zábavy.

LEGO Friends figúrky

Figúrky prinášajú väčšiu zábavu

Vďaka širokej škále stavebníc LEGO® od 4 rokov, získate veľa (mini)figúrok, s ktorými bude hra skutočne rozmanitá.

LEGO Friends set

Kompatibilné sety stavebníc LEGO®

Jednotlivé stavebnice LEGO® sú spolu navzájom kompatibilné. To znamená, že váš herný svet môže vyzerať skutočne akokoľvek.

LEGO Friends stavebnice

LEGO® deti zbližuje

LEGO® miluje každé dieťa, a tak vďaka nemu a vzájomnej kompatibilite môžu vznikať nové priateľstvá.