Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

LEGO City 60147 Rybárska loďka

Zobraziť katalóg
LEGO City 60147 Rybárska loďka
5 2 hodnotení
Stavebnica 144 dielikov, odporúčaný vek 5-12 rokov
Kód:  LO1497 Produktové číslo:  5702015865739 Stránky výrobcu
LEGO City 60147 Rybárska loďka Predaj skončil

LEGO City 60147 Rybárska loďka

LEGO City je inšpirované životom v meste a ponúka vašim deťom skvelú možnosť tento život spoznať. Nájdu tu všetky hlavné témy na celé hodiny hier, od policajných a hasičských zborov po veľa úžasných vozidiel a ikonických budov - zamilujú si ich stavanie a hry s nimi. LEGO City je plné podrobností podnecujúcich predstavivosť, a je to teda veľmi premenlivý svet. Je to svet nekonečných príležitostí, ktorý umocňuje ako rôznorodosť detských hier, tak ich zábavnosť. Obľúbená stavebnice LEGO City je vhodná pre deti už od 5 rokov.

kľúčové vlastnosti

  • Určené pre deti od 5 - 12 rokov
  • Úžasný svet života v meste
  • Budovy, vozidlá, povolania, situácia
  • Rozvíja kreativitu a podporuje fantáziu
  • Precvičuje jemnú motoriku
  • Dieťa si vyhrá samo alebo sa môže zapojiť celá rodina
  • Počet dielikov - 144

Lego CITY 60147 - Rybárska loďka

Občas je dobré na chvíľu opustiť mesto a vyraziť niekam do prírody. Dnes je deň ako stvorený pre rybárčenie, tak vezmite prút a záchrannú vestu a vyrazte na svoju rybársku loďku pri pobreží. Naštartujte motory a odíďte ďalej od brehu, nahoďte návnadu a čakajte. V diaľke vidíte žraloka, ale báť sa nemusíte. Rýb je v mori pre šehcny dosť a až k vám určite nepoplave.

Obsah balenia:
2 minifigúrky - rybári
rybárska loďka - dva vonkajšie motory s otáčacími turbínami, strieška s ovládacím panelom pre vodiča a otáčacia stolička
figúrka žraloka s otváracou tlamou
dve záchranné vesty
jedna šedá ryba
dve oranžové ryby
rybársky prút
postavitelný bójka

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre LEGO City 60147 Rybárska loďka
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO City 60147 Rybářská loďka. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO City 60147 Angelyacht. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO City 60147 Angelyacht. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LEGO City 60147 Horgászcsónak.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií