AP+ nový vizuál LEGO v APP pro AP+

LEGO Speed Champions 75877 Mercedes-AMG GT3

Zobraziť katalóg
LEGO Speed Champions 75877 Mercedes-AMG GT3
5 5 hodnotení
Stavebnica odporúčaný vek 7-14 rokov
Kód:  LO75877 Produktové číslo:  5702015867733 Stránky výrobcu
LEGO Speed Champions 75877 Mercedes-AMG GT3 Predaj skončil

LEGO Speed Champions 75877 Mercedes-AMG GT3

Lego Speed ??Champions prepája dva úžasné svety, svet stavebnice a závodných áut tých najprestížnejších značiek. Deti si môžu užívať atmosféru pretekov - realistické autíčka, burácanie motorov, rýchlosť a túžbu po víťazstve, to všetko a ešte oveľa viac prináša Lego Speed Champions. S touto najpopulárnejšou stavebnicou sveta budú spoznávať značky tých najrýchlejších áut, pripravovať auto na preteky, organizovať bezchybnú zastávku v boxoch a na záver si vychutnávať sladké víťazstvo.

Kľúčové vlastnosti

  • Vhodné pre deti od 7 do 14 rokov
  • Vzrušujúci svet pretekárskych áut
  • Realistické autá známych značiek
  • Pripravte auto na preteky a vyhrajte
  • Rozvíja kreativitu a podporuje fantáziu
  • Precvičuje jemnú motoriku
  • Počet dielikov 196

LEGO Speed Champions - Mercedes-AMG GT3

Prežeňte Mercedes-AMG GT3 po závodnej dráhe! Najprv si ale musíte vozidlo riadne pripraviť. Pripojte predný separátor a nastaviteľné zadné krídlo pre závodný mód, skontrolujte si bicykle a pomocou hasáku vykonajte posledné úpravy. Potom usaďte pretekára do voza, vymeňte predné sklo a vyštartujte. Akonáhle dôjdete do cieľa, prepnite do cestného módu, aby ste mohli pohodlne dôjsť domov!

Balenie obsahuje:
minifigúrka závodného jazdca Mercedes-AMG
postaviteľné vozidlo Mercedes-AMG GT3 - kokpit pre minifigúrku, kolesá s gumovými pneumatikami, žlté pokrievky a čierne vnútro, nastaviteľné a snímateľné zadné krídlo, snímateľné čelné sklo, snímateľný znížený nárazník, závodné farby, nálepky s pretekárskymi obrázkami a autentické dizajnové detaily Mercedes-AMG
helma závodného jazdca Mercedes-AMG
hasák

 

Parametre a špecifikácia

Vhodné od
7 rokov Hotovo!

Čo musíte vedieť

Vhodné od
7 rokov Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre LEGO Speed Champions 75877 Mercedes-AMG GT3
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO Speed Champions 75877 Mercedes-AMG GT3. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO Speed Champions 75877 Mercedes-AMG GT3. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO Speed Champions 75877 Mercedes-AMG GT3. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LEGO Speed Champions 75877 Mercedes-AMG GT3.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií