Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

LEGO Star Wars 75102 Poe’s X-Wing Fighter

Zobraziť katalóg
LEGO Star Wars 75102 Poe’s X-Wing Fighter
5 3 hodnotení
Stavebnica - 771 dielikov, odporúčaný vek od 8 - 14 rokov
Kód:  LO1070 Produktové číslo:  5702015352628 Stránky výrobcu
LEGO Star Wars 75102 Poe’s X-Wing Fighter Predaj skončil

LEGO Star Wars 75102 Poe’s X-Wing Fighter

Užite si fantastický let vo vesmírnej stíhačke X-Wing a prehrávajte si svoje obľúbené scény z filmu Star Wars: Sila sa prebúdza! Posádka Poeovej stíhačky je pripravená postaviť sa jednotkám Prvého rádu a je len na vás, ako táto bitka dopadne. K dispozícii budete mať štyri pružinové vystreľovače a dva obyčajné vystreľovače. Stíhačka disponuje otváracím kokpitom s miestom pre jednu minifigúrku, otváracími krídlami a zadným priestorom pre droida BB-8. Vydajte sa v ústrety napínavým mezigalaktickým bitkám so stavebnicami z edície LEGO Star Wars!

Vypnuté
LEGO Star Wars 75102 Poe’s X-Wing Fighter

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

LEGO Star Wars

Stavebnice LEGO Star Wars potešia každého fanúšika tejto legendárnej série. Preneste sa do medzihviezdneho priestoru a pomôžte svojim hrdinom zvíťaziť. Bojujte, taktizujte, stavajte - s touto stavebnicou budete môcť prežívať všetky svoje obľúbené filmové dobrodružstvá! Stavebnica LEGO rozvíja kreativitu, jemnú motoriku aj predstavivosť detí a patrí medzi jednu z najobľúbenejších detských hier.

Poeova stíhačka X-Wing

  • Tri minifigúrky - Poe Dameron, pozemná obsluha Odporu a pilot stíhačky
  • Otvárací kokpit
  • Štyri pružinové vystreľovače
  • Dva obyčajné vystreľovače
  • Nakladač s držiakom na zbrane
  • Munícia
  • Otváracie krídla
  • Skladovací priestor
  • Droid BB-8
Vypnuté
LEGO Star Wars 75102 Poe’s X-Wing Fighter

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES zo dňa 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa českej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Poznámka:
» Všetky Star Wars hry

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre LEGO Star Wars 75102 Poe’s X-Wing Fighter Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO Star Wars 75102 Poe’s X-Wing Fighter. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO Star Wars 75102 Poe's X-Wing Fighter™. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO Star Wars 75102 Poe's X-Wing Fighter™. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LEGO Star Wars 75102 Poe X-szárnyú vadászgépe.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií