Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

LEGO Super Heroes 76077 Iron Man: Robot z detroitských oceliarní

Zobraziť katalóg
LEGO Super Heroes 76077 Iron Man: Robot z detroitských oceliarní
5 1 hodnotení
Stavebnica odporúčaný vek 7-14 rokov
Kód:  LO76077 Produktové číslo:  5702015868624 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

LEGO Super Heroes 76077 Iron Man: Robot z detroitských oceliarní Predaj skončil

LEGO Super Heroes 76077 Iron Man: Robot z detroitských oceliarní

Objavte svet filmových hrdinov s LEGO Super Heroes! S figúrkami Spidermana, Ironmana, Supermana, Batmana, Hulka a ostatnými superhrdinami a ďalšími produktmi si môže váš malý superhrdina postaviť aj vlastný komiks a vžiť sa role svojich obľúbených postáv. Stavebnica je vhodná pre deti vo veku od 7 do 14 rokov a napomáha k rozvoju kreativity, fantázie a predstavivosti.

Kľúčové vlastnosti

  • Vhodné pre deti od 7 do 14 rokov
  • Úžasný svet superhrdinov
  • Umožní dieťaťu zostaviť si svoj vlastný komiks
  • Rozvíja tak kreativitu a podporuje fantáziu
  • Precvičuje jemnú motoriku
  • Počet dielikov - 377

LEGO Super Heroes - Iron Man: Robot z detroitských oceliarní

Pomôžte Iron Manovi zachrániť agenta Coulsona v jeho aute Lola. Útočí na neho totiž Justin Hammer vo svojom robotovi Detroit Steel, ktorý má motorovú pílu miesto jednej ruky a vystreľovač so šiestimi nábojmi. Pred takým súperom je potrebné mať sa na pozore. Práve ste sa priplietli do zbesilej naháňačky Justina Hammera s agentom Coulson v jeho lietajúcom stroji Detroit Steel! Príleťte ho s Iron Manom zachrániť a porazte tohto mechanického siláka pomocou jeho úžasných výbušných striel - ale pozor na motorovú pílu! Kým bojujú, premeňte automobil agenta Coulsona - Lolu - do lietajúceho módu a pokúste sa čo najrýchlejšie uniknúť.

Obsah balenia:
3 minifigúrky - Iron Man, agent Coulson a Justin Hammer
robot Detroit Steel - kokpit pre minifigúrku, plne pohyblivé nohy, ramená a ruky, dve pohyblivé krídla, motorová píla na jednej ruke a vystreľovač so šiestimi nábojmi
auto agenta Coulson Lola - dvoje otváracie dvere a skladacie kolesá pre prechod do letového módu
puška agenta Coulson
výbušné strely
tri modro priesvitné trysky

 

Parametre a špecifikácia

Druh
Stavebnica Hotovo!

Druh

Druh
Stavebnica Hotovo!
Poznámka:


Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre LEGO Super Heroes 76077 Iron Man: Robot z detroitských oceliarní Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO Super Heroes 76077 Iron Man: Robot z detroitských oceláren. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO Super Heroes 76077 Iron Man gegen Detroit Steel. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO Super Heroes 76077 Iron Man gegen Detroit Steel. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LEGO Super Heroes 76077 Vasember: Detroit Steel támadása.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií