Stavebnica LEGO Super Mario

Prekonávajte levely a zbierajte mince s LEGO® Super Mario™

Zo stavebníc LEGO® Super Mario™ si ľahko postavíte vlastný model hry plný prekážok a úrovní. Na výber máte z dvoch štartovacích súprav – Dobrodružstvo s Máriom alebo Luigim – obsahujúcich 231 dielikov LEGO®, ktoré je možné ľubovoľne kombinovať aj prestavovať vďaka pestrej ponuke rozšírení. V balení sa nachádza aj LEGO® Super Mario™ figúrka či LEGO® Luigi™ figúrka, ktorá komunikuje pomocou LCD displejov aj reproduktorov a disponuje pohybovým senzorom.

Postavička LEGO® Mario™ prechádza do reálneho sveta

Nový rad LEGO® Mario™ so sebou prináša jedinečné prepojenie známej videohry a kultovej stavebnice, na ktorom sa podieľali spoločnosti Nintendo a LEGO Group. Hráči na konkrétnej trase získavajú virtuálne mince, pričom môžu pozorovať veľkú škálu reakcií postavičiek na LCD obrazovkách alebo počúvať známe tóny z reproduktorov. Figúrky LEGO® Mario™, LEGO® Luigi™ či LEGO® Peach™ navyše disponujú pohybovým senzorom, skáču, vyhýbajú sa nepriateľom alebo sa točia!

Figúrka LEGO Mario
Kreatívna stavebnica LEGO Mario

Stavebnica LEGO® Super Mario™ je studnicou zábavy aj kreativity

Vďaka nekonečným možnostiam a kombináciám stavebníc LEGO® Super Mario™ budú deti v boji proti kamarátom čeliť mnohým prekážkam a problémom, ktoré budú musieť vedieť vyriešiť. Prestavovanie modelov a vymýšľanie vlastných úrovní navyše rozvíja ich kreativitu. Dobrodružnú akciu si môžu spestriť aj možnosťou multiplayer, kde budú hrať s oboma figúrkami LEGO® Mario™ a LEGO® Luigi™, aby tak dosiahli ešte väčší počet nazbieraných mincí.

Štartovacia súprava LEGO Super Mario

Vyskúšajte rozšírenie LEGO® Super Mario™

Štartovacie súpravy LEGO® Super Mario™ slúžia ako základ. Pomocou rozširovacích setov ich ale hravo premeníte na dobrodružstvá plné nových nepriateľov, funkcií aj trás.

Interaktívna figúrka LEGO Mario

Zaručená zábava pre malých i dospelých hráčov

Zberateľské stavebnice LEGO® Super Mario™ sú určené pre deti staršie ako 6 rokov, ale nepohrdnú nimi ani dospelí fanúšikovia Nintenda.

LEGO Super Mario aplikácia

LEGO Super Mario aplikácia ponúkne vylepšenie

Stiahnite si bezplatnú aplikáciu LEGO® Super Mario™ na inteligentné zariadenie, v ktorej si môžete ukladať svoje súpravy do digitálnej zbierky.