LEGO v APP pro AP+

LEGO Architecture 21032 Sydney

Zobraziť katalóg
LEGO Architecture 21032 Sydney
4,7 3 hodnotení
Stavebnica 361 dielikov, odporúčaný vek od 12 rokov
Kód:  LO1436 Produktové číslo:  5702015865319 Stránky výrobcu
LEGO Architecture 21032 Sydney Predaj skončil

LEGO Architecture 21032 Sydney

LEGO ARCHITECTURE oslavuje minulosť, prítomnosť i budúcnosť architektúry. Hlavnou ambíciou tejto série je inšpirovať k tvorivosti všetky vekové kategórie vďaka architektúre, strojárstve a stavebníctve z celého sveta. Ktorú celosvetovo známu budovu či stavbu by ste si radi postavili? Stavebnice Lego Architecture sú pre svoju náročnosť vhodné pre deti od 12 rokov, ale iste nájde svojich fanúšikov aj medzi dospelými. Zažite ten úžasný pocit, kedy vám pod rukami vyrastá architektonický skvost.

kľúčové vlastnosti

  • Vhodné pre deti od 12 rokov
  • Úžasné stavebnice slávnych budov a stavieb sveta
  • Dokonalé detailné spracovanie
  • Rozvíja kreativitu a podporuje fantáziu
  • Precvičuje jemnú motoriku
  • Dieťa si vyhrá samo alebo sa môže zapojiť celá rodina
  • Počet dielikov - 361

LEGO architecure 21032 - Sydney

Vneste k vám domov trochu z architektonickej majestátnosti mesta Sydney s touto úžasnou stavebnicou, ktorá obsahuje ikonickou Operu v Sydney, most Harbour Bridge, Sydney Tower a mrakodrap Deutsche Bank Place. Všetky budovy sú k sebe navzájom v reálnom meradle a tvorí tak dohromady krásnu scenériu. Trblietajúce sa prístav v Sydney je zobrazený na základnej priehledné modré doske a dodáva tak na autentickosti celého komplexu. Nechýba ani špeciálna ozdobná ceduľka s nápisom Sydney.

Obsah balenia:
Opera v Sydney
most Harbour Bridge
Sydney Tower
mrakodrap Deutsche Bank Place
základnej dosky priesvitne modrej farby
brožúrka s informáciami o dizajnérovi, architektúre, históriu každej budovy, historické informácie o Sydney ao jeho architektonickom dedičstve (Iba v angličtine. Preklad do iných jazykov je možné si stiahnuť na LEGO.com / architecture).
základná doska o veľkosti 4 × 32 s ozdobnou ceduľkou s nápisom "Sydney"

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre LEGO Architecture 21032 Sydney
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO Architecture 21032 Sydney. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO Architecture 21032 Sydney. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO Architecture 21032 Sydney. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LEGO Architecture 21032 Sydney.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií