AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

LEGO Technic 42055 Ťažobné rýpadlo

Zobraziť katalóg
LEGO Technic 42055 Ťažobné rýpadlo
4,9 17 hodnotení
Stavebnica 3 927 dielikov, odporúčaný vek od 11 - 16 rokov
Kód:  LO1343 Produktové číslo:  5702015594011 Stránky výrobcu
LEGO Technic 42055 Ťažobné rýpadlo Predaj skončil

LEGO Technic 42055 Ťažobné rýpadlo

Stavebnice LEGO Technic sú určené pre všetkých milovníkov strojov a techniky a umožňujú zostavenie pokročilejších modelov so zložitejšími pohyblivými časťami. Sú preto určené predovšetkým pre skúsenejších staviteľov a milovníkov technických modelov.

Séria LEGO Technic sa vyznačuje precíznym vyhotovením aj tých najmenších detailov a zároveň vysokou funkčnosťou a pohyblivosťou modelov. Veľkou prednosťou LEGO Technic je možnosť jednotlivé modely prestavať na iné, tématicky podobné stroje.

Stavebnica LEGO rozvíja kreativitu, jemnú motoriku i predstavivosť detí a radí sa medzi jednu z najobľúbenejších detských hier. 

Kľúčové vlastnosti

  • Vhodné pre deti od 12 do 16 rokov
  • Pre pokročilých staviteľov a milovníkov technických modelov
  • Svet pohyblivých strojov a modelov
  • Ozubené kolieska, trámky a kolíky
  • Rozvíja kreativitu a podporuje fantáziu
  • Precvičuje jemnú motoriku
  • Počet dielikov: 3 927

Ťažobné rýpadlo

Toto rýpadlo patrí k najväčším súpravám, aké kedy LEGO vydalo. Obsahuje nielen rýpadlo, ale aj bielu verziu mini trucku 42035. Koľajnice tohto stroja sú motorizované, rameno sa dvíha do výšky a lopaty sa otáčajú. Po strane je pohyblivý pás, po ktorom sa materiál presúva rovno do nákladného vozidla. Obsahuje krabičku na batériu a XL motor.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

jen by mě zajímalo jak je možné že je rozbalené lego a kde je záruka že tam jsou všechny kostičky. pochopil bych zánovní a pak garanci že ve stavebnici jsou všechny dílky tím že při vracení se pak lego pokusil někdo poskládat ale rozbalené že se na to chtěl někdo na prodejně podívat je mi záhadou.

Diskusia a poradňa k LEGO Technic 42055 Ťažobné rýpadlo
Príslušenstvo pre LEGO Technic 42055 Ťažobné rýpadlo
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO Technic 42055 Těžební rypadlo. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO Technic 42055 Schaufelradbagger. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO Technic 42055 Schaufelradbagger. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LEGO Technic 42055 - Lapátkerekes kotrógép.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií