PET PET

LEGO Technic 42078 Mack nákladné auto

Zobraziť katalóg
LEGO Technic 42078 Mack nákladné auto
4,9 11 hodnotení
Stavebnica pre chlapcov, odporúčaný vek od 11 rokov, počet dielikov: 2595, plast, rad LEGO Technic
Kód:  LO42078 Produktové číslo:  5702016116939 Stránky výrobcu
LEGO Technic 42078 Mack nákladné auto Predaj skončil

LEGO Technic 42078 Mack nákladné auto

Stavebnice LEGO Technic sú určené pre všetkých milovníkov strojov a techniky a umožňujú zostavenie pokročilejších modelov so zložitejšími pohyblivými časťami. Sú preto určené predovšetkým pre skúsenejších staviteľov a milovníkov technických modelov. Séria LEGO Technic sa vyznačuje precíznym spracovaním aj tých najmenších detailov a zároveň vysokou funkčnosťou a pohyblivosťou modelov. Veľkou prednosťou LEGO Technic je možnosť jednotlivé modely prestavať na iné, tematicky podobné stroje. Stavebnica LEGO rozvíja kreativitu, jemnú motoriku aj predstavivosť detí a radí sa medzi jednu z najobľúbenejších detských hier. 

Kľúčové vlastnosti LEGO Technic 42078

  • Vhodné pre deti od 11 do cca 16 rokov
  • Pre pokročilých staviteľov a milovníkov technických modelov
  • Svet pohyblivých strojov a modelov
  • Ozubené kolieska, trámiky a kolíky
  • Stavebnica LEGO rozvíja kreativitu a podporuje fantáziu
  • Precvičuje jemnú motoriku
  • Stavebnica Mack nákladné auto obsahuje 2 595 dielikov

LEGO Technic – Mack nákladné auto

Táto neuveriteľne verne prepracovaná replika Mack nákladného auta iste okamžite nadchne každého fanúšika modelov. Tento bol vyvinutý v spolupráci s firmou Mack Trucks Inc., Takže na ňom nájdete veľa reálnych detailov a funkcií. Kabína vodiča má otváracie dvere, podrobnú prístrojovú dosku s volantom, slnečné clony a dokonca aj také „vychytávky”, ako sú nastaviteľné sedadlá a poschodová posteľ pre unaveného vodiča. Šesťvalcový radový motor s pohyblivými piestmi a rotujúcim chladičom je „čerešničkou na torte” tohto modelu. Nákladné auto je vždy pripravené na poriadny záprah – stačí dôjsť k nákladu, spustiť oporné nohy, vysunúť a zaistiť stabilizačné podpery a pomocou žeriavových ramien zdvihnúť kontajner na odpojiteľný náves. Ak vás cez všetky tieto úžasné detaily nákladné auto prestane baviť, môžete ho skúsiť prestavať na kultové smetiarske auto Mack LR s celým radom autentických detailov.

Obsah balenia:
Model Mack nákladného auta s možnosťou prestavby na smetiarske auto Mack LR
Autenticky navrhnutá karoséria
Riadenie prednej nápravy
Pohon na zadné kolesá
Šesťvalcový radový motor s pohyblivými piestmi a otočným chladičom
Prepracovaná kabína vodiča s otváracími dverami, nastaviteľnými sedadlami, volantom, palubnou doskou, slnečnými clonami, poschodovou posteľou a nastaviteľnými spätnými zrkadlami
Odpojiteľný náves s výsuvnými stabilizačnými podperami, opornými nohami, synchronizovanými žeriavovými ramenami a kontajnerom s uzamykateľnými dverami
Špeciálne ozdobné prvky a logo výrobcu
Kultový ornament buldoga Mack na kapote
Kolekcia autentických nálepiek

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den. Rad bych se optal. Lego ma rozbalenou krabici? Nebo i rozbalene pytlicky s kostkama? Jak si mohu byt jist, ze zadne kostky nechybi? Dekuji.

Dobrý den, právě jsem objednal tenhle Mack a chci se zeptat zda je v balení nějaká motorizace a pneumatizace, případně co dokoupit.Na youtube jsem našel, že je tenhle model na dálkové ovladání, svítí mu světla a kontejner se sám naloží i složí nejspíš přes motory a pneu.

Jak je ten kamion dlouhy

Ste normalni predavat rozbalene lego za skoro rovnaku cenu ako nove? Staci ze bude chybat 5 kociek z tych 2595 a cela stavebnica je nanic.

Diskusia a poradňa k LEGO Technic 42078 Mack nákladné auto
Príslušenstvo pre LEGO Technic 42078 Mack nákladné auto
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO Technic 42078 Mack náklaďák. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO Technic 42078 Mack Anthem. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO Technic 42078 Mack Anthem. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LEGO Technic 42078 Mack Anthem.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií