Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AlzaBoxy Q1

LEGO Ninjago 70626 Úsvit kovové skazy

Zobraziť katalóg
LEGO Ninjago 70626 Úsvit kovové skazy
Stavebnica 704 dielikov, odporúčaný vek 8-14 rokov
Kód:  LO1519 Produktové číslo:  5702015865838 Stránky výrobcu
LEGO Ninjago 70626 Úsvit kovové skazy Predaj skončil

LEGO Ninjago 70626 Úsvit kovové skazy

Lego NINJAGO v okamihu vtiahne vašu ratolesť do sveta plného akcie a dobrodružstva a dokáže ju zabaviť aj na celé hodiny! Ninjago vychádza z populárneho TV seriálu, v ktorom statoční nindžovia bojujú proti nepriateľom, ktorí sa snažia zničiť ich svet. Vaše dieťa bude nadšené zo stretnutia so známymi postavičkami a že si bude môcť zahrať hru Spinjitzu. Stavebnica pomáha rozvíjať obzvlášť fantáziu, kreativitu a predstavivosť a je tak ideálny pre malé dobrodruhov od 8 do 14 rokov.

kľúčové vlastnosti

  • Vhodné pre deti od 8 do 14 rokov
  • Svet plný akcie a dobrodružstva
  • Inšpirované TV seriálom
  • Napínavé boja ninjov proti nepriateľom
  • Rozvíja kreativitu a podporuje fantáziu
  • Precvičuje jemnú motoriku
  • Počet dielikov 704

LEGO Ninjago 70626 - Úsvit kovové skazy

Vo strašidelné pevnosti uprostred bažín rumělkových bojovníkov drží dvojčatá času Acronix a Crux v zajatí Majstra Wu. Musíte sa pokúsiť ho oslobodiť, čo ale nebude vôbec jednoduché. Celý priestor stráži Hadí robot, ktorý plácha svojím mohutným chvostom a strieľa z očí. Dvojčatá času majú k dispozícii všetky Meče času a ak sa im podarí je zapojiť do časovej brány robota, získajú kontrolu nad časom. Pokúste sa im v tom zabrániť a potom sa zachráneným Majstrom Wu rýchlo utečte z bažín.

Obsah balenia:
6 minifigúrky - Lloyd, Jay, Acronix, Krux, veliteľ Blunck a Majster Wu
Hadí robot obsahuje kokpit pre dve minifigúrky, strieľajúci oko, pohyblivú hlavu a paže, silný chvost, dva veľké snímateľné meča a otáčajúce sa časovou bránu s otvormi pre zasunutie štyroch priesvitných Mečov času, ktoré sú súčasťou sady - Meč posunu času (zelený), Meč spomalenie (modrý), Meč zastavenie času (červený) a Meč obratu (oranžový)
pevnosť v močiaroch - rumelkovo vajíčko, funkciu zhadzovanie vajíčka, otváracia väzenia, rôzne ozdobné prvky vrátane vlajky rumělkových bojovníkov, rákosie z bažiny a hadov
dve Lloydová katany
dve Jayovi katany
rumelková sekera
Rumelkový meč veliteľa Blunck
kapucňa a kapucne časových dvojčiat Acronixe a Krux
rumelkovo helmu veliteľa Blunck
navyše šesť červených hadov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre LEGO Ninjago 70626 Úsvit kovové skazy
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO Ninjago 70626 Úsvit kovové zkázy. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO Ninjago 70626 Verhängnisvolle Dämmerung. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO Ninjago 70626 Verhängnisvolle Dämmerung. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LEGO Ninjago 70626 A végzet hajnala.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií