Stavebnica LEGO Creator 3v1 Pirátska loď

Stavebnice LEGO® Creator 3v1 zabavia celú rodinu

Na veku nezáleží, nech už vás zaujímajú dinosaury, motorky, fantastické stvorenia alebo technológie, LEGO® Creator 3v1 vo vás prebudí detskú tvorivosť. K dispozícii sú súpravy najrôznejších obťažností, takže môže s kockami stavať hneď celá rodina. LEGO® Creator 3v1 je z dôvodu vyššej zložitosti stavebnice určené predovšetkým pre deti v školskom veku. Nájdete modely vhodné od 6 rokov, odporúčaný vek sa však často vyšplhá napríklad aj na 10 a viac.

LEGO® Creator 3v1 pomáha pri rozvoji kreatívneho myslenia

Ak chcete podporiť tvorivosť detí hrou, kúpte im LEGO® Creator 3v1. Transformácia rovnakých dielikov do troch rôznych stavieb podnieti ich vynaliezavosť. Prídu na nové kombinácie a možno si aj vytvoria vlastnú hračku. Spoločnosť The LEGO Group vytvára svoje stavebnice tak, aby boli vzájomne kompatibilné. Dosiahla to vďaka uniformnému dizajnu kociek. LEGO® Creator stavby môžete jednoducho zasadiť do mestečka z radu LEGO® City a obohatiť ho prvkami z inej súpravy.

Bohatá ponuka LEGO Creator 3v1
LEGO Creator 3v1 robot

LEGO® Creator 3v1 ponúka množstvo zaujímavých tém pre chlapcov aj dievčatá

Rozmanitý výber stavebníc LEGO® Creator 3v1 zaručí, že si každý v kockovom svete nájde niečo svoje. Objavte futuristické autá LEGO® Creator, ale aj modely športiakov známych značiek, ktoré hravo premeníte na lietadlo či formulu. Ďalej sú k dispozícii dinosaury, pestrá paleta zvierat aj drony. S LEGO® Creator 3v1 stavbami si prídu na svoje aj dievčatá. Takmer každá si praje postaviť si vlastnú útulnú kaviareň, ktorej dizajn si môžu samy navrhnúť a kedykoľvek zmeniť.

LEGO Creator 3v1

Návod nájdete v každom balení

V kockách stavebnice LEGO® Creator 3v1 sa nestratíte. Obrázkový návod naučí vaše deti postupovať podľa zadania, čo značne pomôže ich budúcemu rozvoju.

LEGO 3v1

Ďalšie témy stavebníc LEGO® Creator 3v1

LEGO® Creator 3v1 ponúka aj dobrodružné modely pirátskych lodí, stredovekých hradov aj vesmírnych robotov, ktorí vás budú počúvať na slovo.

LEGO Creator auta

LEGO® Creator Expert pre pokročilých staviteľov

Nadšených staviteľov zaujme rad LEGO® Creator Expert. Tieto skladačky obsahujú až tisíce dielikov a potešia každého zberateľa detailne spracovanými modelmi.