-->
Stavebnica LEGO Technic

Stavebnica LEGO® Technic alebo zábava na mnoho hodín

LEGO® Technic patrí medzi stavebnice vyžadujúce porciu trpezlivosti a tiež trochu konštruktérskeho umu. Modelové súpravy sú totiž premyslené do posledného detailu a obsahujú celý rad dielov, trámov, kolíkov či ozubených koliesok. Odmenou za zloženie stavebnice LEGO® Technic vám však budú modely, s ktorými si užijete množstvo kreatívnej zábavy.

LEGO® Technic sa spolieha na rozmanitosť modelov

Sady stavebnice LEGO® Technic sú veľmi rozmanité. Na svoje si tak prídu milovníci rýchlych áut, ktorí môžu siahnuť po sade Bugatti, Ford Mustang alebo Porsche, nadšenci do motoriek, priaznivci lietadiel a vrtuľníkov alebo napríklad obdivovatelia kamiónov, bagrov a iných stavebných strojov. Vo svete LEGO® Technic sa môžete stať majstrami konštruktérmi.

Stavebnica LEGO Technic
LEGO Technic

LEGO® Technic Control+

Niektoré modely radu LEGO® Technic majú pohybové funkcie a mechanizmy, ktoré je možné ovládať pomocou diaľkového ovládania a bezplatnej aplikácie Control+. Deti tak lepšie pochopia, ako sú vozidlá poháňané. Môžete si tak vyskúšať rôzne spôsoby ovládania realistických strojov či pretekárskych špeciálov, plniť výzvy či skúmať technické limity radu LEGO® Technic.

LEGO Technic

Postavte si vlastný model

Súpravy stavebníc LEGO® Technic rozvíjajú predstavivosť. Pokúsite sa vylepšiť pôvodný koncept, alebo sa vydáte vlastnou cestou a postavíte úplne unikátny stroj?

LEGO Technic

Od stovky po tisíce dielikov

Najjednoduchšie modely vozidiel, kamiónov a strojov stavebníc LEGO® Technic sa skladajú zo 150 dielikov, tie skutočne komplexné ich potom majú 3 000 a viac.

LEGO Technic

Žeriavnikom z povolania

Ovládanie ramena vysokotonážneho žeriava, drapáka alebo napríklad malého nakladača – vyskúšajte si funkcie a možnosti reálnej techniky so stavebnicou LEGO® Technic.