-->
Stavebnica LEGO Star Wars

LEGO® Star Wars™ poteší malých aj veľkých staviteľov

Stavebnice LEGO® Star Wars™ sú určené pre deti od štyroch rokov, ale aj dospelých. Jednoduchšie súpravy sú skvelým vstupom do sveta LEGO® a galaxie plnej ikonických planét, hrdinov a zloduchov, autentické sety a modely z radu Ultimate Collector Series potom nadchnú predovšetkým skúsenejších staviteľov a zberateľov.

Ponuka stavebníc LEGO® Star Wars™ je skutočne široká

Prepracované súpravy stavebníc LEGO® Star Wars™ prinášajú modely všetkých druhov. Chcete si postaviť výstavný model helmy Darth Vadera, vojnovú loď, spíder, stíhačku X-wing™, transportér AT-AT™ alebo napríklad nezabudnuteľnú loď Hana Sola Millennium Falcon™? So stavebnicou LEGO® Star Wars™ si na svoje príde každý fanúšik.

Stavebnica LEGO Star Wars
LEGO Star Wars

Fantázii sa s radom LEGO® Star Wars™ medze nekladú

Unikátne súpravy stavebníc LEGO® Star Wars™ umožňujú nielen znovu sa ponoriť do známych dobrodružstiev, ale aj vytvoriť úplne nové príbehy a okamihy inšpirované vašou fantáziou. Jediský tréning, duely so svetelnými mečmi, útok na Hviezdu smrti – ako sa galaxii bude dariť a kto bude hlavným hrdinom či zloduchom vášho príbehu?

LEGO Star Wars

O postavy núdza nie je

Stavebnica LEGO® Star Wars™ prináša všetky známe a milované postavy. Tešiť sa môžete na Hana Sola, Lukea Skywalkera, stormtrooperov či ikonické roboty.

LEGO Star Wars

Vaša výstava nikdy nevyzerala lepšie

Posuňte vašu vitrínu na úplne novú úroveň s do posledného detailu prepracovanými súpravami lodí, vozidiel, strojov a hrdinov LEGO® Star Wars™.

LEGO Star Wars

Nebojte sa obťažnosti

Rad LEGO® Star Wars™ rozhodne nie je záležitosťou iba pre pokročilých staviteľov a staviteľky. V ponuke nájdete rôznorodé súpravy už od niekoľkých desiatok dielikov.